Accountinstellingen & Beveiliging

Wissen
  • Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?
    Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft met de meest recente productverbeteringen.
  • Hoe kan ik mijn Fitbit-gegevens en -activiteiten toevoegen, wijzigen of verwijderen?
    Meer informatie over het toevoegen, bewerken en verwijderen van informatie zoals stappen, verdiepingen, profielgegevens en gewichtsregistraties..
  • Hoe kan ik mijn Fitbit-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen?
    Leer hoe je het wachtwoord van je account wijzigt of opnieuw instelt.
  • Hoe beheer ik mijn Fitbit-profiel?
    Kom meer te weten over je Fitbit-profiel, hoe je je foto's aanpast, je locatie en statistieken deelt en meer.
  • Hoe exporteer ik mijn Fitbit-accountgegevens?
    Exporteer alle gegevens die je bijhoudt met Fitbit.
  • Hoe wijzig ik mijn taal op Fitbit?
    Kies de taal van je voorkeur voor je Fitbit-dashboard en -apparaten.
  • Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?
    Kom te weten hoe je een apparaat verwijdert uit je Fitbit-account
  • Hoe verwijder ik mijn Fitbit-account?
    Meer informatie over hoe je je Fitbit-account verwijdert.
  • Kan ik meer dan één Fitbit-apparaat met hetzelfde account gebruiken?
    Leer over de voordelen van het hebben van meer dan één Fitbit-apparaat en tips om je dashboard zo nauwkeurig mogelijk te houden bij het schakelen tussen apparaten.
  • Hoe gebruik ik apparaatvergrendeling op mijn Fitbit-apparaat?
    Meer informatie over het beveiligen van het Fitbit-apparaat met een pincode.