Training & Activiteit

Wissen
  • Wat is mijn cardioconditiescore?
    Ontdek hoe het is gesteld met je algemene conditie in vergelijking met anderen.
  • Hoe houd ik mijn activiteiten bij met mijn Fitbit-apparaat?
    Ontdek alle manieren waarop je je activiteit automatisch kunt volgen met Fitbit.
  • Wat zijn actieve minuten?
    Lees meer over actieve minuten en hoe ze worden berekend.
  • Wat is mijn uurlijks Fitbit-activiteitsdoel?
    Blijf overdag bewegen met een uurlijks activiteitsdoel en herinneringen om te bewegen.
  • Hoe volg ik mijn work-outs met mijn Fitbit-apparaat?
    Volg je work-outs in real time met de Activiteiten-app om uitgebreide bewegingsstatistieken vast te leggen.
  • Hoe gebruik ik gps op mijn Fitbit-apparaat?
    Lees hoe je je route, tempo, afstand en meer kunt volgen met gps op je Fitbit-apparaat.
  • Hoe kan ik mijn Fitbit-gegevens en -activiteiten toevoegen, wijzigen of verwijderen?
    Meer informatie over het toevoegen, bewerken en verwijderen van informatie zoals stappen, verdiepingen, profielgegevens en gewichtsregistraties..
  • Hoe houd ik mijn gezondheids- en fitnessdoelen bij met de Fitbit-app?
    Doelen instellen en bijhouden voor dagelijkse activiteit, wekelijkse activiteit, gewicht en meer.
  • Wat moet ik weten over Fitbit-uitdagingen?
    Blijf gemotiveerd door jezelf, je vrienden of familie uit te dagen in een vriendschappelijke competitie.
  • Hoe volg ik zwemactiviteiten met mijn Fitbit-apparaat?
    Meer informatie over hoe je banen, tijd, afstand en tempo kunt bijhouden tijdens het zwemmen.