Training & Activiteit

Wissen
  • Wat is mijn cardioconditiescore?
    Ontdek hoe het is gesteld met je algemene conditie in vergelijking met anderen.
  • Hoe volg ik mijn training en activiteiten met mijn Fitbit-apparaat?
    Meer informatie over de manieren waarop je activiteiten met Fitbit kunt bijhouden.
  • Wat zijn actieve minuten?
    Lees meer over actieve minuten en hoe ze worden berekend.
  • Wat zijn bewegingsdoelen per uur?
    Fitbit moedigt je aan om ten minste een paar minuten te bewegen op die momenten van de dag waarop je waarschijnlijk te weinig beweegt.
  • Hoe kan ik mijn Fitbit-gegevens en -activiteiten toevoegen, wijzigen of verwijderen?
    Meer informatie over het toevoegen, bewerken en verwijderen van informatie zoals stappen, verdiepingen, profielgegevens en gewichtsregistraties..
  • Hoe volg ik mijn work-outs met mijn Fitbit-apparaat?
    Volg je work-outs in real time met de Activiteiten-app om uitgebreide bewegingsstatistieken vast te leggen.
  • Hoe gebruik ik gps op mijn Fitbit-apparaat?
    Lees hoe je je route, tempo, afstand en meer kunt volgen met gps op je Fitbit-apparaat.
  • Hoe volg ik zwemactiviteiten met mijn Fitbit-apparaat?
    Meer informatie over hoe je banen, tijd, afstand en tempo kunt bijhouden tijdens het zwemmen.
  • Hoe houd ik mijn gezondheids- en fitnessdoelen bij met de Fitbit-app?
    Doelen instellen en bijhouden voor dagelijkse activiteit, wekelijkse activiteit, gewicht en meer.
  • Wat is een bewegingsherinnering van Fitbit?
    Stel herinneringen in om de tijd die je zit te beperken en je bewegingsdoel voor dat uur te halen.