Functie FAQ

Wissen
  • Hoe houd ik mijn hartslag bij met mijn Fitbit-apparaat?
    Houd je hartslag dag en nacht bij met PurePulse-technologie van Fitbit.
  • Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?
    Oproepen, sms-berichten, agenda en andere meldingen op je Fitbit-horloge of tracker ontvangen als je een compatibele telefoon hebt.
  • Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?
    Volg je menstruatiecyclus voor het ontdekken van patronen en het verkrijgen van inzichten.
  • Hoe kom ik in contact met mijn vrienden op Fitbit?
    Lees hoe je in contact komt en kunt communiceren met vrienden.
  • Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-apparaat?
    Ontdek welke functieverbeteringen en bugfixes beschikbaar zijn voor jouw apparaat.
  • Wat moet ik weten over Fitbit Pay?
    Gebruik je creditcard of bankpas met je apparaat om contactloos te kunnen betalen.
  • Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?
    Meer informatie over het uitzetten van je apparaat.
  • Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?
    Instellen, gebruiken en verwijderen van stille alarmen.
  • Wat houdt Female Health Tracking in op de Fitbit-app?
    In dit gedeelte van de Fitbit-app vind je informatie over je menstruatiecyclus en trends.
  • Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?
    Download je favoriete afspeellijst naar je horloge en beluister de nummers zonder dat je de telefoon nodig hebt.