Aan de slag

Wissen
  • Hoe houd ik mijn hartslag bij met mijn Fitbit-apparaat?
    Houd je hartslag dag en nacht bij met PurePulse-technologie van Fitbit.
  • Hoe berekent mijn Fitbit-apparaat mijn dagelijkse activiteit?
    Ontdek hoe Fitbit-apparaten verschillende statistieken bijhouden.
  • Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?
    Je nieuwe apparaat instellen en ermee aan de slag gaan.
  • Hoe synchroniseren Fitbit-apparaten hun gegevens?
    Leer hoe je apparaat communiceert met je Fitbit-account
  • Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?
    Ontdek welke telefoons en tablets compatibel zijn met Fitbit-horloges en trackers.
  • Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?
    Volg je menstruatiecyclus voor het ontdekken van patronen en het verkrijgen van inzichten.
  • Hoe verander ik de wijzerplaat op mijn Fitbit-apparaat?
    Lees hoe je de wijzerplaat op je Fitbit-apparaat verandert.
  • Hoe verbind ik Bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?
    Lees hoe je Bluetooth-koptelefoon en -speakers verbindt met je Fitbit-horloge.
  • Wat houdt Female Health Tracking in op de Fitbit-app?
    In dit gedeelte van de Fitbit-app vind je informatie over je menstruatiecyclus en trends.
  • Hoe stel ik apps op mijn Fitbit-apparaat in en hoe los ik problemen daarmee op?
    Ontvang setup- en probleemoplossingstips voor bepaalde apps op je apparaat.