Aan de slag

Wissen
  • Hoe houd ik mijn hartslag bij met mijn Fitbit-apparaat?
    Houd je hartslag dag en nacht bij met PurePulse-technologie van Fitbit.
  • Hoe berekent mijn Fitbit-apparaat mijn dagelijkse activiteit?
    Ontdekt hoe Fitbit-apparaten verdiepingen, stappen, afstand en calorieën tellen.
  • Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?
    Je nieuwe apparaat instellen en ermee aan de slag gaan.
  • How do Fitbit devices sync their data?
    Learn how your device communicates with your Fitbit account.
  • Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?
    Ontdek welke telefoons en tablets compatibel zijn met Fitbit-horloges en trackers.
  • Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?
    Volg je menstruatiecyclus voor het ontdekken van patronen en het verkrijgen van inzichten.
  • Over het fitbit.com-dashboard
    Een introductie van het fitbit.com-dashboard.
  • Hoe verander ik de wijzerplaat op mijn Fitbit-apparaat?
    Lees hoe je de wijzerplaat op je Fitbit-apparaat verandert.
  • Wat houdt Female Health Tracking in op de Fitbit-app?
    In dit gedeelte van de Fitbit-app vind je informatie over je menstruatiecyclus en trends.
  • Hoe verbind ik Bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?
    Lees hoe je Bluetooth-koptelefoon en -speakers verbindt met je Fitbit-horloge.