Slaap

Wissen
  • Wat moet ik weten over de verschillende slaapfasen?
    Meer informatie over de slaapfasen die je 's nachts doorloopt.
  • Hoe kan ik mijn slaap bijhouden met mijn Fitbit-apparaat?
    Vind het antwoord op de meest voorkomende vragen over het bijhouden van slaap.
  • Hoe registreer ik mijn geschatte zuurstofvariatie in de Fitbit-app?
    Meer informatie over het registreren van geschatte variaties in je zuurstofverzadingsniveaus van je bloed.
  • Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?
    Instellen, gebruiken en verwijderen van stille alarmen.
  • Hoe gebruik ik mijn Fitbit-apparaat voor een betere nachtrust?
    Krijg je slaap op orde met je Fitbit-apparaat.