Probleemoplossing

Wissen
  • Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op?
    Los de problemen van een apparaat op door het uit en vervolgens aan te zetten.
  • Waarom synchroniseert mijn Fitbit-apparaat niet?
    Probeer het volgende als je apparaat niet synchroniseert.
  • Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?
    Ontdek welke telefoons en tablets compatibel zijn met Fitbit-horloges en trackers.
  • Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?
    Volg je menstruatiecyclus voor het ontdekken van patronen en het verkrijgen van inzichten.
  • How do I change the time on my Fitbit device?
    Learn how to fix the time on your Fitbit device or change from a 12 to 24 clock.
  • Waarom wordt de batterij van mijn Fitbit-apparaat niet opgeladen?
    Probeer deze tips voor het oplossen van problemen bij het opladen van je apparaat.
  • Waarom kan ik mijn Fitbit-apparaat niet bijwerken?
    Als je problemen ondervindt bij het bijwerken van je Fitbit-apparaat naar de nieuwste versie, lees dan onze stappen voor het oplossen van problemen.
  • Waarom kan ik mijn hartslag niet zien op mijn Fitbit-apparaat?
    Lees de stappen voor het oplossen van problemen met de hartslagmeting op je Fitbit-apparaat.
  • Waarom kan ik mijn Fitbit-apparaat niet instellen?
    Zorg ervoor dat je telefoon, tablet of computer aan alle vereisten voldoet om te beginnen met je Fitbit-apparaat.
  • Hoe verwijder ik de gegevens op mijn Fitbit-apparaat?
    Lees hoe je de informatie van je apparaat wist en het terugzet naar de fabrieksinstellingen.