Fitbit-app voor iOS

Wissen
  • Mijn Fitbit-apparaat ontvangt geen meldingen van mijn telefoon.
    Probeer het volgende als je geen meldingen van je telefoon ontvangt.
  • Welke telefoons en tablets kan ik gebruiken met mijn Fitbit-horloge of -tracker?
    Ontdek welke telefoons en tablets compatibel zijn met Fitbit-horloges en trackers.
  • Hoe gebruik ik de Fitbit-app om mijn cyclus te volgen?
    Volg je menstruatiecyclus voor het ontdekken van patronen en het verkrijgen van inzichten.
  • Wat moet ik weten over Fitbit Pay?
    Gebruik je creditcard of bankpas met je apparaat om contactloos te kunnen betalen.
  • Wat houdt Female Health Tracking in op de Fitbit-app?
    In dit gedeelte van de Fitbit-app vind je informatie over je menstruatiecyclus en trends.
  • Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?
    Download je favoriete afspeellijst naar je horloge en beluister de nummers zonder dat je de telefoon nodig hebt.
  • Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?
    Deezer-afspeellijsten en Flow downloaden naar je horloge.
  • Over de Fitbit-app
    Meer informatie over de Fitbit-app.
  • Hoe gebruik ik Fitbit MobileTrack?
    Houd basale activiteiten bij via je telefoon, zonder Fitbit-tracker.
  • Hoe verander ik de meeteenheden op mijn Fitbit-apparaat?
    Pas de eenheden die voor verschillende metingen worden gebruikt en de meldingsinstellingen aan.