Kontoinställningar & Säkerhet

Rensa
  • Hur uppdaterar jag min Fitbit-enhet?
    Se till att du håller dig uppdaterad om de senaste produktförbättringarna.
  • Hur redigerar eller tar jag bort Fitbit-data och aktiviteter?
    Lär dig hur du lägger till, redigerar och raderar information som steg, golv, profildata och viktloggar.
  • Hur hanterar jag min Fitbit-profil?
    Lär dig om din Fitbit-profil, hur du ändrar dina foton, delar din plats och statistik med mera.
  • Hur byter eller återställer jag mitt Fitbit-lösenord?
    Få reda på hur du byter eller återställer lösenordet för ditt konto.
  • Hur ändrar jag språket på min Fitbit?
    Välj det språk du önskar för din Fitbit-översikt och -enhet.
  • Hur exporterar jag min Fitbit-kontoinformation?
    Exportera alla data du spårar med Fitbit.
  • Hur tar jag bort mitt Fitbit-konto?
    Lär dig hur du tar bort ditt Fitbit-konto.
  • Hur tar jag bort en Fitbit-enhet från mitt konto?
    Lär dig hur du tar bort en enhet från ditt Fitbit-konto
  • Kan jag använda mer än en Fitbit-enhet med samma konto?
    Lär dig fördelarna med att ha mer än en Fitbit-enhet och tips om hur du kan hålla din översikt så aktuell som möjligt när du växlar mellan olika enheter.
  • Kan någon ta över mitt Fitbit-konto?
    Få detaljerad information om du är bekymrad över säkerheten för ditt Fitbit-konto.