FAQ för funktioner

Rensa
  • Hur får jag meddelanden från min telefon till min Fitbit-enhet?
    Ta emot samtal, textmeddelanden, kalenderhändelser och andra meddelanden i din Fitbit-klocka eller aktivitetsarmband om du har en kompatibel telefon.
  • Hur följer jag upp min puls med min Fitbit-enhet?
    Spåra din puls dag och natt med Fitbits PurePulse-teknik.
  • Hur använder jag Fitbit-appen för att hålla koll på min menstruation?
    Följ upp din menstruationscykel för att upptäcka mönster och få insikter.
  • Vad har ändrats i Fitbit-enhetens senaste uppdatering?
    Ta reda på vilka funktionsförbättringar och buggfixar som finns för din enhet.
  • Vad borde jag veta om Fitbit Pay?
    Använd dina kredit- och betalkort på din enhet för kontaktlösa betalningar.
  • Hur stänger jag av min Fitbit-enhet?
    Lär dig hur du stänger av enheten.
  • Hur kommer jag i kontakt med vänner på Fitbit?
    Lär dig hur du kommer i kontakt med och interagerar med vänner.
  • Hur hanterar jag larm på min Fitbit-enhet?
    Lär dig hur du ställer in, använder och tar bort tysta larm.
  • Vad är Hälso-tracking för kvinnor i Fitbit-appen?
    Få information om din menstruationscykel och -trender över tiden i Fitbit-appen.
  • Hur ansluter jag Bluetooth-ljudenheter till min Fitbit-klocka?
    Lär dig hur du ansluter Bluetooth-hörlurar och högtalare till din Fitbit-klocka.