Komma igång

Rensa
  • Hur följer jag upp min puls med min Fitbit-enhet?
    Spåra din puls dag och natt med Fitbits PurePulse-teknik.
  • Hur beräknar Fitbit-enheten min dagliga aktivitet?
    Lär dig hur Fitbit-enheter räknar trappor, steg, sträckor och kalorier.
  • Hur konfigurerar jag min Fitbit-enhet?
    Ställa in och börja använda din nya enhet.
  • Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?
    Lär dig hur din enhet kommunicerar med ditt Fitbit-konto.
  • Vilka telefoner och surfplattor kan jag använda med min Fitbit-klocka eller mitt Fitbit-aktivitetsarmband?
    Läs om vilka telefoner och surfplattor som är kompatibla med Fitbit-träningsklockor och -aktivitetsarmband.
  • Hur använder jag Fitbit-appen för att hålla koll på min menstruation?
    Följ upp din menstruationscykel för att upptäcka mönster och få insikter.
  • Om fitbit.com-översikten
    Få en introduktion till fitbit.com-översikten.
  • Hur byter jag urtavla på min Fitbit-enhet?
    Lär dig hur du byter urtavla på din Fitbit-enhet.
  • Vad är Hälso-tracking för kvinnor i Fitbit-appen?
    Få information om din menstruationscykel och -trender över tiden i Fitbit-appen.
  • Hur ansluter jag Bluetooth-ljudenheter till min Fitbit-klocka?
    Lär dig hur du ansluter Bluetooth-hörlurar och högtalare till din Fitbit-klocka.