• Varför synkroniseras inte min Fitbit-enhet?
    Prova dessa felsökningssteg om enheten inte synkroniseras.
  • Hur startar jag om min Fitbit-enhet?
    Felsök en problematisk enhet genom att stänga av den och sedan sätta på igen.
  • Vilka telefoner och surfplattor kan jag använda med min Fitbit-klocka eller mitt Fitbit-aktivitetsarmband?
    Läs om vilka telefoner och surfplattor som är kompatibla med Fitbit-träningsklockor och -aktivitetsarmband.
  • Hur ändrar jag tiden på min Fitbit-enhet?
    Lär dig hur du fixar tiden på din Fitbit-enhet eller byter från 12 timmars till 24 timmars klocka.
  • Hur använder jag Fitbit-appen för att hålla koll på min menstruation?
    Följ upp din menstruationscykel för att upptäcka mönster och få insikter.
  • Varför kan jag inte uppdatera min Fitbit-enhet?
    Om du har problem med att uppdatera din Fitbit-enhet till den senaste versionen, läs våra felsökningssteg.
  • Varför laddas inte min Fitbit-enhet?
    Om du har problem med att ladda din enhet kan du prova dessa felsökningstips.
  • Varför ser jag inte min puls på min Fitbit-enhet?
    Lär dig felsökningssteg för hjärtfrekvensläsning på din Fitbit-enhet.
  • Varför kan jag inte konfigurera min Fitbit-enhet?
    Se till att telefonen, surfplattan eller datorn uppfyller alla krav för att komma igång med din Fitbit-enhet.
  • Varför ansluter inte min Fitbit-klocka till Wi-Fi?
    Prova dessa felsökningssteg om du inte kan ansluta din Fitbit-klocka till ditt Wi-Fi-nätverk.