Integration av tredje part

Rensa
  • Hur lyssnar jag på musik och poddar på min Fitbit-klocka?
    Ladda ner dina favoritspellistor till din klocka och lyssna på dina ljudspår utan att behöva din telefon.
  • Hur lyssnar jag på Deezer-spellistor på min Fitbit-klocka?
    Hämta Deezer-spellistor och flöden direkt till din klocka.
  • Hur kopplar jag mitt Fitbit-konto till en annan app?
    Lär dig hur du delar dina Fitbit-data med andra appar.
  • Hur använder jag Alexa på min Fitbit Versa 2?
    Kontrollera vädret, ställ in timers och larm, kontrollera dina smarta hemenheter med mera.
  • Hur lyssnar jag på Pandora-stationer på min Fitbit klocka?
    Ladda ner dina mest spelade Pandora-stationer eller populära sammanställda workout-stationer direkt till din klocka.
  • Hur utvecklar jag nya appar till Fitbit App Gallery?
    Lär dig hur du gör dina egna appar tillgängliga via Fitbit App Gallery.