Wat is het retour- en garantiebeleid van Fitbit?

Wat is de Fitbit-garantie?

Ga voor vragen en hulp bij het oplossen van problemen met je Fitbit-apparaat naar onze hulpsite. Als blijkt dat je Fitbit-apparaat defect is binnen de garantieperiode, komt het mogelijk in aanmerking voor vervanging. Ga voor onze volledige garantievoorwaarden naar ons Retourbeleid en garantie. Voor klanten in Australië klik hier.

Een uitgebreide garantie genaamd het Fitbit Protection Plan (FPP) is beschikbaar voor aankoop bij bepaalde Fitbit-producten gekocht in de Verenigde Staten van fitbit.com Het plan verlengt de garantieperiode van 1 naar 2 jaar en bevat dekking voor onopzettelijke schade. Raadpleeg de Algemene voorwaarden van Fitbit voor het volledige uitgebreide garantiebeleid.

Let op dat je een eenmalige, tijdelijke aanbieding in de Fitbit-app kan zien om het FPP te kopen binnen 30 dagen nadat je een nieuw apparaat hebt ingesteld.

Hoe retourneer ik mijn Fitbit-apparaat?

Voor landen waar producten beschikbaar zijn via de fitbit.com-winkel zijn aankopen gedekt door ons retourbeleid. Om het retourbeleid voor jouw regio te bekijken, ga je naar ons Retourbeleid en garantie. Op dit moment bieden we geen omruiling. Als je je Fitbit-apparaat of accessoire elders hebt gekocht, neem dan contact op met de winkelier over hun retourbeleid.

Klanten in de Verenigde Staten kunnen een product retourneren met ons retourprogramma. Klanten in andere landen moeten contact opnemen met Klantenservice voor ondersteuning.

Ga voor ons volledige retourbeleid naar ons Retourbeleid en garantie. Voor klanten in Australië klik hier.