Artikel

Over Fitbit-aankopen en verzending

Information

 
Article Text

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat je moet weten over het kopen van een Fitbit-apparaat en het volgen van je bestelling. 

Voor een lijst met alle regio's waar Fitbit-producten worden verkocht, ga je naar https://www.fitbit.com/countries

Springen naar:

Hoe kan ik mijn Fitbit-bestelling volgen?

Als je een bestelling plaatst via fitbit.com, ontvang je een e-mail met een bevestigingsnummer en een bestellingsoverzicht. Wanneer je bestelling wordt verzonden, ontvang je een tweede e-mail met hierin het volgnummer. Klik op het volgnummer in de e-mail voor extra informatie over je bestelling, zoals de geschatte leverdatum en de voortgang van de verzending. Ook kun je je hier aanmelden voor leveringsmeldingen.

Het kan 24 tot 48 uur duren voordat de volginformatie wordt bijgewerkt. Als de informatie niet wordt bijgewerkt, kan het zijn dat de vervoerder problemen heeft met het systeem van de leveringsstatus of kan het zijn dat er een dienstonderbreking is door, bijvoorbeeld, slecht weer. Het kan zijn dat het niet mogelijk is je pakket te volgen als je pakket recent is verzonden of als het naar een adres buiten de Verenigde Staten wordt gestuurd.

In sommige gevallen duidt de vervoerder aan dat het pakket al is bezorgd voordat deze aankomt op de bestemming. Meestal wordt in deze gevallen het pakket binnen enkele werkdagen bezorgd. Neem contact op met de vervoerder voor meer informatie over de locatie van je pakket.

Neem contact op met je vervoerder voor vragen over de verzending:

​Wanneer kan ik mijn Fitbit-bestelling verwachten?

Fitbit-bestellingen worden doorgaans verstuurd binnen 24 tot 48 uur vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en creditcard verificatie. De aflevertijd is afhankelijk van je locatie en het type verzending dat je hebt gekozen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst, zie je een geschatte verzenddatum als het product moet worden nabesteld. 

Opmerking: Als je een Fitbit-apparaat vooruitbesteld, brengen we pas kosten in rekening op je creditcard als het apparaat wordt verzonden.

Als je pakket niet wordt afgeleverd op de geschatte afleverdatum, wacht dan nog twee dagen voordat je contact opneemt met de klantenservice. Vervoerders kunnen pakketten tot 8 uur 's avonds afleveren.

Controleer ook of andere gezinsleden, buren of iemand die de post van het gebouw ontvangt mogelijk de bestelling hebben geaccepteerd. In sommige gevallen laten vervoerders pakketten achter op veilige, verstopte plekken, zoals op een zijterras, naast de garage of achter struiken.

Als er een item ontbreekt, controleer je de pakbon om te zien of alle items die je hebt besteld in hetzelfde pakket werden verstuurd. Soms kan het zijn dat we je bestelling opsplitsen in meerdere pakketten (zonder dat dit je extra kost).

Kies je locatie voor informatie over de verwerking en de verzendtijden.

 • Verenigde Staten en Canada
  Type verzendingVerwerkingstijdLevertijd
  GratisDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.VS: 5 - 7 werkdagen na verwerking

  CA: 7 - 14 werkdagen na verwerking 
  VersneldDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.2 werkdagen na verwerking
  Nachtelijk Bestellingen die geplaatst worden op maandag - vrijdag voor 11.00 uur 's morgens PST worden de dag dat je e bestelling hebt geplaatst nog verwerkt.

  Bestellingen die geplaatst worden na 11.00 uur 's morgens PST, of in het weekend of tijdens vakanties, worden verwerkt op de dag nadat je de bestelling hebt geplaatst.
  Bestellingen die geplaatst worden op maandag - vrijdag voor 11.00 's morgens PST worden de dag dat je de bestelling hebt geplaatst nog verstuurd. Alle andere bestellingen worden de volgende werkdag verstuurd. 

   
 • Liechtenstein, Zwitserland, Noorwegen en IJsland
  Type verzendingVerwerkingstijdLevertijd
  GratisDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.5 werkdagen na verwerking 
  VersneldDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.3 werkdagen na verwerking 

  Voor sommige gebieden kan het zijn dat er extra vervoerstijd nodig is voor de levering

 • De rest van Europa
  Type verzendingVerwerkingstijdLevertijd
  GratisDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.4 - 5 werkdagen na verwerking 
  VersneldDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.2 werkdagen na verwerking 

  Voor sommige gebieden kan het zijn dat er extra vervoerstijd nodig is voor de levering.

 • Australië en Nieuw-Zeeland
  Type verzendingVerwerkingstijdLevertijd
  StandaardDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.4 werkdagen na verwerking
  ExpressDe verwerking begint de eerste werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst.1 - 2 werkdagen na verwerking

Wordt er omzetbelasting in rekening gebracht bij mijn Fitbit-aankoop?

Fitbit brengt de desbetreffende belastingen in rekening voor alle locaties waar dit wettelijk is vereist. Als dit is vereist, wordt er ook belasting geheven over de verzendings- en afhandelingskosten.

Voor de Verenigde Staten houdt dit in dat op items die verkocht worden door Fitbit en verstuurd naar een van de volgende staten, belasting wordt geheven:

ArkansasIndianaNew YorkTexas
AlabamaKentuckyNoord-DakotaUtah
CaliforniëMaineOhioVermont
ColoradoMassachussettsOklahomaWashington
ConnecticutMinnesotaPennsylvaniaWashington, D.C.
FloridaMississippiRhode IslandWisconsin
HawaïNevadaZuid-Carolina 
IllinoisNew JerseyTennessee 
Louisiana: In Louisiana wordt een gebruikersbelasting geheven op alle aankopen, tenzij deze uitdrukkelijk zijn vrijgesteld. Daarnaast kan het zijn dat de omzetbelasting niet bij aankoop in rekening wordt gebracht. Er zijn geen uitdrukkelijke vrijstellingen voor aankopen die worden gemaakt via internet, een catalogus of een andere manier van op afstand aankopen doen. Overeenkomstig met de wetgeving in Louisiana moet de gebruikersbelasting jaarlijks worden betaald via de individuele inkomstenbelasting of op een andere manier, zoals aangegeven door de administratief secretaris.
 
Puerto Rico: Aankopen in Puerto Rico zijn onderworpen aan gebruikers- en omzetbelasting. Overeenkomstig met de wetgeving in Puerto Rico, moet de omzet- en gebruikersbelasting ingediend, aangegeven en betaald worden via de Invoeraangifte en het formulier Maandelijks importaangifte.

Op welke manieren kan ik mijn Fitbit-bestelling betalen?

De fitbit.com-winkel accepteert American Express, Discover, MasterCard, Visa en PayPal. Neem contact op met de klantenservice voor ondersteuning met betrekking tot betalingsproblemen.

Kan Fitbit bestellingen afleveren bij een postbus of een militairadres?

Als je een Fitbit-tracker of -horloge naar een postbus of een adres van het Amerikaanse leger wilt sturen, kies je gratis verzending. Onder adressen van het Amerikaanse leger vallen APO-, DPO- en FPO-adressen. 

Fitbit kan geen weegschalen versturen of nachtelijke of versnelde levering bieden voor postbussen en adressen van het Amerikaanse leger. 

Hoe wijzig ik mijn Fitbit-bestelling? 

Om je bestelling te veranderen, bijvoorbeeld het bezorgadres wijzigen of de bestelling annuleren, neem je contact op met de Klantenservice.  

Laatst bijgewerkt: January 29, 2019
Ik vond dit artikel nuttig Ik vond dit artikel nuttig

Ik vond dit artikel niet nuttig Ik vond dit artikel niet nuttig

Vind kracht in aantallen

Deskundig advies en het laatste nieuws. Het is er allemaal.
Doorzoek de hulpforumsAlleen momenteel in het Engels ondersteund.

Laten we praten

Krijg ondersteuning