Waarom ziet mijn Fitbit-weegschaal me als gastgebruiker?

Article Text

Als je Fitbit Aria of Fitbit Aria 2 gastgebruiker weergeeft wanneer je jezelf weegt, is de weegschaal mogelijk niet goed ingesteld of bevat je Fitbit-profiel wellicht onjuiste informatie. Bij de Fitbit Aria Air kun je de gewichtsregistratie verwijderen als je de weging van een gast in je Fitbit-account hebt opgeslagen. Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik Fitbit-gegevens en -activiteiten toevoegen, bewerken of verwijderen?

Aria 2 kan je weging toewijzen aan een gast wanneer de metingen vergelijkbaar zijn met die van een andere gebruiker en de weegschaal niet zeker weet hoe de weging moet worden toegewezen. Als dit voorkomt, geeft de weegschaal een pictogram weer zoals die hieronder:
Afbeelding door gebruiker toegevoegd
Als het getoonde gebruikerspictogram van jou is, tik dan met je voet tegen de rechterkant van de weegschaal. Is het pictogram niet van jou, tik dan tegen de linkerkant. Als je niets doet, wordt de gewichtsregistratie aan de gast toegewezen.

Hoe controleer ik of mijn weegschaal is verbonden met mijn Fitbit-account?

• Fitbit-app

Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd en tik op je profielfoto. Onder je naam moet de weegschaal worden weergegeven.

Als je weegschaal niet wordt weergegeven, is hij niet verbonden met je Fitbit-account. Volg de instructies in Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in? om je weegschaal te koppelen.

Als je weegschaal als apparaat wordt weergegeven, maar je wegingen niet synchroniseert, volg je de instructies in Waarom synchroniseert mijn Fitbit-apparaat niet?

Bij de Aria Air, zorg ervoor dat de Fitbit-app geopend is op je telefoon wanneer je een weging voltooid.

• fitbit.com-dashboard

Ga naar het dashboard op fitbit.com en klik op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd. Je weegschaal zou in het menu moeten staan.

Als je weegschaal niet in het menu wordt weergegeven, is je weegschaal niet gekoppeld aan je Fitbit-account. Volg de instructies in Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in? om je weegschaal te koppelen.

Als je weegschaal als apparaat wordt weergegeven, maar je wegingen niet synchroniseert, volg je de instructies in Waarom synchroniseert mijn Fitbit-apparaat niet?

Hoe controleer ik mijn instellingen?

Als je hebt bevestigd dat je weegschaal is ingesteld en correct synchroniseert, kan het zijn dat er een probleem is met de informatie over je gewicht en lengte die is opgeslagen in je Fitbit-profiel. Kies een gedeelte hieronder voor instructies over hoe je je persoonlijke informatie kunt verifiëren.

• Fitbit-app
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd> je profielfoto > je naam.
    2. Tik op Persoonlijke statistieken en verifieer dat je lengte en gewicht juist zijn.
    3. Weeg jezelf 3 keer om te verifiëren dat de weegschaal je herkent.
  • Fitbit.com-dashboard
    1. Ga naar het dashboard op fitbit.com en klik op het tandwielpictogramAfbeelding door gebruiker toegevoegd.
    2. Klik op Instellingen.
    3. Klik op Persoonlijke informatie en controleer of je lengte en gewicht correct zijn en klik Verzenden
    4. Weeg jezelf 3 keer om te verifiëren dat de weegschaal je herkent.
Voor het corrigeren van wegingen die aan de verkeerde persoon zijn toegewezen, zie Hoe kan ik Fitbit-gegevens en -activiteiten toevoegen, bewerken of verwijderen?
Laatst bijgewerkt: November 6, 2019