Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op?

Als je na het controleren van je instellingen een van de volgende problemen ondervindt, start je het apparaat opnieuw op:

• Synchroniseert niet
  • Reageert niet op tikken, vegen of het indrukken van de knop
  • Stappen of andere gegevens worden niet geregistreerd
  • Er worden geen meldingen of herinneringen weergegeven

Je apparaat wordt uit- en aangezet door hem opnieuw op te starten, zonder dat activiteitsgegevens worden verwijderd.

Sommige Fitbit-apparaten hebben kleine gaatjes voor sensoren zoals de microfoon of hoogtemeter. Probeer je apparaat niet opnieuw op te starten door items, zoals paperclips, in deze gaatjes te stoppen, omdat je je Fitbit-apparaat op deze manier kunt beschadigen.

Als je verdere hulp nodig hebt, neem je contact op met Klantenservice.