Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op?

Als je een van de volgende problemen ondervindt, start dan het apparaat opnieuw op:

• Synchroniseert niet
  • De Fitbit reageert niet wanneer de knoppen worden ingedrukt of bij tikken en vegen
  • De Fitbit is opgeladen, maar gaat niet aan
  • De Fitbit houdt je stappen en andere statistieken niet bij

Je apparaat wordt uit- en aangezet door hem opnieuw op te starten, zonder dat activiteitsgegevens worden verwijderd.

Sommige Fitbit-apparaten hebben kleine gaatjes voor sensoren zoals de microfoon of hoogtemeter. Probeer je apparaat niet opnieuw op te starten door items, zoals paperclips, in deze gaatjes te stoppen, omdat je je Fitbit-apparaat op deze manier kunt beschadigen.