Wat moet ik doen als ik mijn Fitbit kwijtraak?

Article Text

Als je je Fitbit kwijtraakt, probeer dan het volgende om hem weer terug te vinden:

• Ga naar je dashboard om te kijken wanneer de Fitbit voor het laatst is gesynchroniseerd. Als dat recent is, is de kans groot dat de Fitbit binnen bereik van je telefoon is.
  • Als je een tracker met clip gebruikt, kijk dan op de (sport)kleding die je het laatst gedragen hebt.
  • Neem je telefoon mee naar de plek waar je vermoedt dat je je Fitbit bent kwijtgeraakt en probeer te synchroniseren. Als dat lukt, is je Fitbit vlakbij. Zie voor meer informatie over synchroniseren Hoe synchroniseren Fitbit-apparaten de data?
  • Gebruik een Bluetooth-lokaliseringsapp om naar je apparaat te zoeken. Probeer voor iPhones bijvoorbeeld LightBlue Explorer. Voor Android kun je Bluetooth Finder gebruiken.
Laatst bijgewerkt: March 8, 2019