Waarom wordt de batterij van mijn Fitbit-apparaat niet opgeladen?

Information

Article Text

Voor tips over het verlengen van de levensduur van de batterij van je Fitbit-apparaat, zie Kan ik de levensduur van de batterij van mijn Fitbit-apparaat verlengen?

Om te bevestigen dat je apparaat wordt opgeladen, lees Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op?

Probeer onderstaande oplossingen als je batterij niet meer oplaadt.

ProbleemOplossing
De contactpunten op het apparaat of de oplaadkabel zijn vuil.    Stof en gruis kunnen zich na verloop van tijd ophopen. Reinig de oplaadcontacten aan de achterkant van je apparaat en de pinnen op je oplaadkabel met behulp van de instructies in Hoe maak ik mijn Fitbit-apparaat schoon?
De USB-poort of het contact is defect.Probeer een andere USB-poort of een UL-gecertificeerde stopcontactoplader.
De oplaadkabel is niet correct aangesloten op het apparaat.Controleer de aansluiting en probeer de oplaadkabel opnieuw te verbinden met het apparaat. Ga voor meer informatie naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op?
Het apparaat werkt niet zoals verwacht.Herstart je apparaat. Ga voor meer informatie naar Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op?
Het apparaat is nat.Droog je apparaat grondig voordat je hem oplaadt.
De fout 'onvoldoende stroom' verschijnt op het scherm van je apparaat.Verwijder andere apparaten die zijn aangesloten op de stroombron of sluit je apparaat aan op een andere bron.
De batterij van je apparaat was helemaal leeg (0%) en het apparaat lijkt niet meer op te laden.Laat je apparaat minstens 30 minuten aangesloten op de stroombron.
Je hebt het apparaat een aantal maanden niet gebruikt en nu kan het niet meer worden ingeschakeld.Laat je apparaat minstens 30 minuten aangesloten op de stroombron.
Neem contact op met de klantenservice als je nog steeds problemen ondervindt.
Laatst bijgewerkt: February 21, 2020