Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?

Article Text

Je kunt bepaalde Fitbit-apparaten uitzetten zodat de batterij langer meegaat. Als je apparaat niet in de lijst hieronder staat, kun je het niet uitzetten. Voor tips over het behoud van de batterij, zie Kan ik de levensduur van de batterij van mijn apparaat verbeteren?

Er worden geen gegevens verwijderd als je het apparaat uitzet.

Kies je apparaat voor meer informatie.

Fitbit Blaze uit- en aanzetten:

1. Veeg van rechts naar links over het startscherm naar het scherm Instellingen
  2. Tik op Instellingen en scrol naar beneden naar Afsluiten.
  3. Tik op Afsluiten en bevestig.
  4. Druk op een willekeurige knop om je Blaze weer aan te zetten.
  5. Synchroniseer je tracker zodra je deze weer aanzet. Doe je dit niet, dan kan de tijd onjuist zijn.

Fitbit One uit- en aanzetten:

1. Zet je One in de oplaadkabel en sluit die aan.
  2. Houd de knop 12 seconden ingedrukt. Het batterijpictogram verdwijnt na ongeveer 5 seconden, maar houd de knop een paar seconden langer ingedrukt. Je One gaat uit en je kunt hem verwijderen uit de oplaadkabel.
  3. Houd de knop een paar seconden ingedrukt om je One weer aan te zetten.

Fitbit Surge uit- en aanzetten:

1. Druk op de knop Startpagina (links) en veeg dan naar het scherm Instellingen.
  2. Tik op Instellingen en veeg totdat je Afsluiten ziet.
  3. Tik op de pijl rechtsonder.
  4. Tik op het vinkje om het afsluiten te bevestigen.
  5. Druk op een willekeurige knop om je Surge weer aan te zetten.

Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie uit- en aanzetten:

Open de Instellingen-app op je horloge Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Over > Afsluiten > het afsluiten bevestigen.

Druk op een willekeurige knop om je horloge weer aan te zetten.

Je Flyer uit- en aanzetten:

1. Houd de aan-uitknop op het rechter oordopje 1 seconde ingedrukt totdat de led van kleur verandert. Ga naar Wat betekent de kleur van het lampje op mijn Flyer? voor meer informatie over de kleur van het lampje.
    Afbeelding door gebruiker toegevoegd
  2. Luister of je een toon en audiobericht hoort. Als je Flyer aanzet, hoor je het huidige batterijniveau en het aantal verbonden apparaten. Als je Flyer uitzet, hoor je het huidige batterijniveau. Flyer schakelt automatisch uit als je gedurende 10 minuten geen muziek hebt afgespeeld of een telefoongesprek hebt ontvangen.

Als Flyer niet aangaat als je de aan-/uitknop ingedrukt houdt, moet je je koptelefoon opladen. Voor meer informatie over Flyer opladen, ga naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op?

Als Flyer aanstaat, maar niet is verbonden met een apparaat, ga naar Hoe koppel ik Flyer aan mijn audioapparaten?