Hoe verwijder ik mijn Fitbit-account?

Verwijder je Fitbit-account in de Fitbit-app om je Fitbit-gegevens te verwijderen die aan je account zijn gekoppeld.

Als je je Fitbit Coach-account aan je Fitbit-account hebt gekoppeld, verwijder je bij het verwijderen van je account ook je Fitbit Coach-account.

Je kunt de volgende taken uitvoeren zonder je Fitbit-account te verwijderen:

*Stel een nieuw of vervangend Fitbit-apparaat in. Ga voor meer informatie naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?
*Verwijder een apparaat van je Fitbit-account. Ga voor meer informatie naar Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?
*Wijzig het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. Ga voor meer informatie naar Hoe beheer ik mijn Fitbit-profiel?