Hoe verander ik de meeteenheden op mijn Fitbit-apparaat?

Article Text

Pas het type eenheden aan dat je wilt gebruiken voor je lengte, gewicht, waterconsumptie en zwemactiviteiten:

• Fitbit-app
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd> je profielfoto.
    2. Tik op Geavanceerde instellingen Eenheden.
    3. Voer je wijzigingen door.
    Voor Aria 2 en Aria Air kun je ook de eenheden wijzigen die op de weegschaal worden weergegeven:
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd op je profielfoto > het pictogram van je weegschaal.
    2. Tik op Gewichtseenheden.
    3. Kies de eenheden die je wilt zien voor de weegschaal. De volgende keer dat je je weegschaal synchroniseert, zie je je gewicht in de eenheden die je hebt selecteert. Mogelijk moet je jezelf twee keer wegen voordat je de bijgewerkte eenheden ziet.
    Voor Aria Air kun je ook op de knop op de achterkant van de weegschaal tikken om te schakelen tussen pond, stone of kilogram.

• fitbit.com-dashboard
    1. Klik op het fitbit.com-dashboard op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Instellingen > Persoonlijke informatie.
    2. Zoek onder Geavanceerde instellingen naar Eenheden en kies het type eenheden dat je wilt gebruiken voor je lengte, gewicht, waterconsumptie en zwemactiviteiten.
    3. Klik op Verzenden.
    Voor Aria 2 en Aria Air kun je ook de eenheden wijzigen die op de weegschaal worden weergegeven:
    1. Ga naar het dashboard op Fitbit.com en klik op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > het pictogram van je weegschaal.
    2. Klik op de knop naast Weegschaaleenheden.
    3. Kies de eenheden waarin je je wilt wegen op de weegschaal. De volgende keer dat je je weegschaal synchroniseert, zie je je gewicht in de eenheden die je hebt geselecteerd. Mogelijk moet je jezelf twee keer wegen voordat je de bijgewerkte eenheden ziet.
    Voor Aria Air kun je ook op de knop op de achterkant van de weegschaal tikken om te schakelen tussen pond, stone of kilogram.
Laatst bijgewerkt: November 8, 2019