Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-apparaat?

Werk je Fitbit-apparaat bij voor toegang tot de nieuwste functies en verbeteringen. Ga voor instructies naar Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?

Ga voor informatie over Fitbit OS-updates naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Opmerking: We geven updates aan alle klanten gefaseerd uit. Als er een update beschikbaar is, maar je ziet deze niet, controleer de app dan later opnieuw. we raden je aan om je Fitbit-apparaat aan te sluiten op de oplader, voordat je een update start.