Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-apparaat?

We voorzien onze klanten regelmatig van nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes door updates voor de software van een apparaat aan te bieden. Deze updates van de firmware zijn gratis en eenvoudig te implementeren.

Ga voor instructies naar Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?

Opmerking: we raden je aan om je Fitbit-apparaat aan te sluiten op de oplader, voordat je een update start.