Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-apparaat?

Information

Article Text

We voorzien onze klanten regelmatig van nieuwe functies, verbeteringen en bugfixes door updates voor de software van een apparaat aan te bieden. Deze updates van de firmware zijn gratis en eenvoudig te implementeren. Ga voor instructies naar Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?

Let op: We raden je aan om je Fitbit-apparaat aan te sluiten op de oplader, voordat je een update start.

Kies je apparaat voor meer informatie.

Versie 1.63.18

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.63.12

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.63.5

Wat is er nieuw

We hebben vijf nieuwe wijzerplaten die je kunt uitproberen. Je vindt ze in de Fitbit-wijzerplatengalerij. Als je de wijzerplaat wilt veranderen, ga je naar Hoe verander ik de wijzerplaat op mijn Fitbit-apparaat?

Wat is er gewijzigd?

Je ziet nu het indicatielampje op de wijzerplaat dat de batterij bijna leeg is als je Ace 2 een lager batterijniveau heeft dan ongeveer 7%. Hierdoor kun je langer actief blijven. Ga voor meer informatie over het opladen van je tracker naar Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op?

Wat is er opgelost?

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 21.40.2

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

We hebben ook een probleem opgelost waarbij klanten merkten dat hun statistieken 's nachts niet werden teruggezet op nul.

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Versie 21.38.12

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een beveiligingsupdate van lage prioriteit. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Versie 21.37.11

Deze versie verhelpt een synchronisatieprobleem.

Versie 21.37.8

Deze versie verhelpt een synchronisatieprobleem.

Versie 21.37.6

Deze versie bevat een aantal verbeteringen:

• Je ziet nu een waarschuwing als je de Alta van de oplaadkabel loskoppelt.
  • Het scherm licht niet langer op als een stil alarm afgaat. Klik op het scherm of draai het in je richting als je wilt dat het oplicht.
Er wordt ook een inconsistentie met actieve minuten mee verholpen. De totaal waarde op je tracker en op je dashboard moet nu hetzelfde zijn.

Versie 21.36.9

Deze versie bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen:

Er worden ook een paar problemen mee verholpen:
  • Klanten kunnen nu Alta synchroniseren met Windows 10-apparaten.
  • De tijd is gemakkelijker af te lezen.

Alta HR

Versie 26.63.2

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Versie 26.62.6

We hebben een probleem opgelost waarbij klanten merkten dat de statistieken 's nachts niet werden teruggezet naar nul, alsook andere kleine bugfixes.

Versie 23.25.4.0

Wat is er nieuw?

Deze release biedt een update voor klanten op de Japanse markt.

Versie 23.25.4.0

Wat is er nieuw?

Deze versie verbetert een paar functies van je weegschaal.
  • Je kunt een nieuwe weging starten als Aria 2 aangeeft dat de weegschaal in standby-modus gaat. Voor meer informatie over de pictogrammen die je op je weegschaal ziet, ga naar Wat betekent het pictogram op mijn Aria 2?
  • Verbeteringen voor meldingen over laag batterijniveau en synchroniseren op bepaalde netwerken.

Wat is er opgelost?

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Versie 17.8.402.1

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Versie 17.8.401.3

Nieuwe functies

Deze versie bevat een aantal nieuwe functies op Fitbit Blaze en in het Fitbit-dashboard.

Begeleide ademhalingssessies

Blaze biedt nu diepe ademhalingsoefeningen die zich aanpassen aan je hartslag om je te helpen een moment van rust te vinden. In het nieuwe Relax-menu kun je kiezen tussen een sessie van twee of vijf minuten.

Als je het Relax-scherm voor de eerste keer bezoekt, kun je één of twee keer het verzoek krijgen je tracker te synchroniseren. Zoek de Nu synchroniseren-optie in de Fitbit-app om dit te doen.

Cardioconditie

Op basis van VO2 Max (de gouden standaard voor het meten van cardiovasculaire gezondheid), is je  cardioconditiescore  een nieuwe manier om het verloop van je algehele conditie te monitoren. Je vindt je score, benchmarking-statistieken en nog veel meer op je hartslag-overzichtsscherm. Veeg over de bovenste grafiek om te wisselen tussen Hartslag en Cardioconditie.

Slaapfasen

Naast het totale aantal nachtelijke uren, kun je nu zien hoeveel lichte, diepe en remslaap je krijgt. Hierdoor begrijp je je slaapkwaliteit beter. Je vindt er ook je gemiddelde over 30 dagen en benchmarking-statistieken.

Nog een verandering die je mogelijk opvalt, betreffen de onrustige versus wakkere minuten. Om je een beter inzicht in je slaapcyclus te geven, hebben we de 'onrustig' categorie verwijderd. Ga voor alle details naar Wat moet ik weten over de verschillende slaapfasen?

Slaapinzichten

Slaapinzichten in de Fitbit-app gebruiken je Fitbit-gegevens om gepersonaliseerde begeleiding te geven bij het verbeteren van je slaap voor een betere algehele gezondheid. Je kunt elk inzicht leuk of niet leuk vinden (like/dislike) en feedback rechtstreeks naar ons team sturen.

Overige verbeteringen

• Er verschijnen nu actieve minuten op je tracker en op je dashboard. Zoek ze in het Today-menu samen met je andere statistieken van je hele dag.
  • Het menu Alarmen op je tracker bevat nu de optie om een alarm aan te maken. Je kunt ook nog steeds uitstellen en uitzetten vanaf de tracker.

Oplossingen en bekende problemen

We hebben een probleem opgelost met verbonden gps en meldingen op mobiele apparaten van Huawei.

Na het updaten van je tracker is het mogelijk dat je wijzerplaat is gewijzigd, of dat je een Fitstar-work-out of Relax-sessie niet kunt starten. Synchroniseer je tracker drie keer om dit probleem te verhelpen. Open de Fitbit-app en wacht een ogenblik tot je tracker automatisch synchroniseert. Synchroniseer je tracker vervolgens nog twee keer handmatig via de Nu synchroniseren-optie in de Fitbit-app.

Versie 17.8.301.8

Deze versie lost een synchronisatieprobleem op met Apple iOS versie 10.2.

Versie 17.8.301.7

Aangezien slechts een paar klanten de vorige versie (8.301.4) hebben ontvangen, bevat deze versie dezelfde nieuwe functies en oplossingen, maar voegt ook meldingsverbeteringen toe.  Als de 'work-out'-optie ontbreekt in je Activiteit-menu, plaats je die terug door de instructies te volgen in Hoe pas ik het Activiteit-menu op mijn Fitbit-apparaat aan?

Versie 17.8.301.4

Deze versie bevat drie nieuwe functies:

• Naast oproep-, sms- en agendagebeurtenis-meldingen, kun je meldingen op je tracker ontvangen van e-mail en andere apps van derden. Er verschijnen ook gangbare emoji's. Let op dat meldingen die op dit moment op je tracker opgeslagen zijn, worden verwijderd tijdens de update. Meer informatie kun je vinden op Hoe ontvang ik meldingen van mijn mobiele apparaat?
  • Houd bij hoelang je stilstaat gedurende de dag en krijg, indien nodig, een herinnering om elk uur te bewegen. Ga voor meer informatie naar Wat is een bewegingsherinnering?
  • Er zijn meerdere nieuwe wijzerplaten beschikbaar. Voor stap voor stap instructies over het wijzigen van je wijzerplaat, ga je naar Over Fitbit Blaze.
Let ook op de volgende gedragsveranderingen:
  • Als je je tracker onbedoeld uitschakelt doordat de batterij leeg is of opzettelijk uitzet, dan zal de tijd onjuist zijn als je de tracker weer aanzet. Synchroniseer je tracker om de tijd aan te passen.
  • Een probleem met de instelling voor de helderheid is hersteld.

Versie 17.8.200.3

De talen Vereenvoudigd Chinees, Japans en Koreaans zijn nu beschikbaar op Blaze.

Deze versie verhelpt ook een paar problemen:

• Je kunt een gepauzeerde Fitstar-work-out hervatten.
  • Tekens op het scherm zijn makkelijker te lezen.

Versie 17.8.104.1

Deze versie verhelpt drie problemen:

• Sommige klanten meldden dat het achtergrondlicht niet uitging.
  • Sommige klanten meldden dat de muziekbediening niet meer werkte met bepaalde Android-apparaten.
  • Sommige klanten meldden dat Blaze onverwachts opnieuw opstartte bij het ontvangen van een groot aantal meldingen in één keer.

Deze bevat ook kleine bugfixes.

Versie 22.53.4

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 22.55.2

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Versie 22.54.6

Deze versie bevat een paar kleine bugfixes.

Versie 22.53.4

Wat is er nieuw

Deze versie voegt een aantal nieuwe functies toe om je te helpen op tijd naar bed te gaan en meer te weten te komen over wat er gebeurt terwijl je slaapt.

Bedtijdherinneringen

Probeer je 's avonds eerder te gaan slapen? Er kunnen nu vriendelijke bedtijdherinneringen op je Charge 2 en je mobiele apparaat verschijnen. Ga voor meer informatie naar Hoe volg ik mijn slaap?

Slaapinzichten

Slaapinzichten in de Fitbit-app gebruiken je Fitbit-gegevens om gepersonaliseerde begeleiding te geven bij het verbeteren van je slaap voor een betere algehele gezondheid. Je kunt elk inzicht leuk of niet leuk vinden (like/dislike) en feedback rechtstreeks naar ons team sturen.

Wat is er opgelost?

De versie bevat ook kleine bugfixes.

Versie 22.48.14

Wat is er nieuw

Deze versie verbetert een aantal kernfuncties, waaronder meldingen, registratie van activiteiten, begeleide ademhaling en nog meer. Lees verder alle details.

Meldingen en herinneringen

Als je Charge 2 oproepen, sms-jes, gebeurtenissen of bewegingsherinneringen weergeeft:
  • Stap je binnen bij een vergadering of een yogales? Je kunt nu meldingen en herinneringen eenvoudig blokkeren als je niet gestoord wilt worden. Houd vanaf de wijzerplaat de knop ingedrukt om meldingen te stoppen en herhaal deze stap wanneer je de meldingen weer wilt inschakelen. Je vindt ook een Niet storen-menu op je tracker.
  • Als je een melding op je tracker ziet, betekent een plusteken (+) dat je meer dan één melding hebt. Denk eraan dat meldingen maar één minuut zichtbaar zijn.
  • Bellers worden nu als 'onbekend' geïdentificeerd als het nummer niet past bij een naam in je contactlijst.
  • De volgorde van sms-berichten is veranderd. Je ziet nu eerst het bericht en dan de afzender, in plaats van andersom.

Registratie activiteiten

Als je work-outs volgt met de functie multisportmodus:

• Als het tijd is voor een transitie tijdens een intervaltraining, licht het gedimde scherm automatisch op. Ga voor informatie over de interval-optie naar Hoe volg ik intervallen tijdens mijn work-out?
  • Het schermoverzicht van je training is zichtbaar tot een uur na je work-out en zoals altijd bewaart je dashboard je volledige trainingsgeschiedenis.
  • Je kunt nu je trainingen pauzeren en hervatten. Druk gewoon op de knop tijdens een training.
  • Je tracker maakt het nu gemakkelijker om je hartslag tijdens het sporten te controleren. De nieuwe indicator geeft aan hoe dicht je bij je maximale hartslag zit als je je tussen de hartslagzones beweegt.

Begeleide ademhalingsoefeningen

Geef je ogen rust als je de Relax-functie gebruikt. De schermsignalen voor in- en uitademen bevatten nu ook snelle trillingen, zodat je kunt wegkijken of je ogen sluiten tijdens een begeleide ademhalingsoefening.

Batterijmeter

Houd de resterende batterijduur makkelijker in de gaten omdat het direct op je tracker wordt weergegeven. Als je deze optie wilt toevoegen, open je de Fitbit-app en tik je op Account > Charge 2 > Menu-items.

Wat is er opgelost?

Deze versie bevat een paar kleine bugfixes en lost een probleem op waarbij alarmen in ongebruikelijke situaties onverwacht worden herhaald.

Versie 22.44.12

Deze versie bevat prestatieverbeteringen voor multisport-modus en verbonden gps. Ga voor meer informatie over deze functies naar Hoe gebruik ik de multisport- of activiteitenmodus op mijn Fitbit-apparaat?

Versie 22.44.8

Deze versie verhelpt een probleem waarbij de datum onterecht in Koreaans wordt weergegeven.

Versie 1.63.5

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.60.39

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.49.45

• Je kunt nu automatisch runs volgen met GPS. Voor meer informatie, ga naar Hoe volg ik mijn work-outs met mijn Fitbit-apparaat?
  • Gebruikers van Windows 10 kunnen nu meldingen ontvangen op Charge 3.
  • Klanten in Taiwan kunnen nu iPASS of co-branded creditcards toevoegen aan Charge 3. Ga voor meer informatie naar Hoe gebruik ik iPASS op mijn Fitbit-apparaat?
  • We hebben een nieuwe felicitatie toegevoegd voor wanneer je je dagelijkse doel bereikt. Er vliegt dan een vogel over het scherm.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij sommige klanten problemen ondervonden met synchronisatie met de Weer-app.
  • We hebben nieuwe wijzerplaten toegevoegd, zodat je Charge 3 kunt aanpassen aan je eigen stijl.
  • Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.44.33

Versie 1.31.93

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.31.85

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 24.30.2

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Versie 24.29.2

Deze versie bevat verbeteringen voor synchroniseren: We hebben een probleem opgelost waarbij klanten merkten dat de statistieken 's nachts niet werden teruggezet naar nul, alsook andere kleine bugfixes.

Versie 24.27.2

Deze versie levert de volgende nieuwe functies en verbeteringen:
  • Als de batterij van je tracker bijna leeg is, zie je een knipperend rood lampje nadat je je doelvoortgang ziet, waarmee wordt aangegeven dat je je tracker moet opladen.
  • Als je een bewegingsherinnering ontvangt en vervolgens je stappendoel voor dat uur haalt, ontvang je een doelviering op je tracker.
  • Deze versie lost een probleem op dat sommige klanten hadden bij het koppelen en synchroniseren van hun tracker.

De versie bevat ook kleine bugfixes.

Versie 1.63.18

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.63.12

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.63.5

Wat is er nieuw

We hebben vijf nieuwe wijzerplaten die je kunt uitproberen. Je vindt ze in de Fitbit-wijzerplatengalerij. Als je de wijzerplaat wilt veranderen, ga je naar Hoe verander ik de wijzerplaat op mijn Fitbit-apparaat?

Wat is er opgelost?

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.60.39

Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.

Versie 1.57.15

• Je kunt nu extra dagelijkse statistieken op je pols zien, inclusief slaapduur, waterinname en meer.
  • Deze versie bevat bugfixes en verbeteringen.
Ga voor informatie over updates van het Fitbit-besturingssysteem naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.70.7.14

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.68.9.15

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.68.9.12

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.33.1.30

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.32.12.24

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.32.12.19

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.32.10.20

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.32.10.15

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.32.4.19

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.31.1.29

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.31.1.16

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 27.25.16.7

Deze versie bevat Fitbit Pay en een paar bugfixes en verbeteringen.

Nieuwe functie

Fitbit Pay

Je kunt nu je creditcards en bankpassen toevoegen aan Fitbit Ionic en contactloos betalen vanaf je pols; zelfs als je internationaal reist. Deze functie is binnenkort beschikbaar in de Fitbit-app voor Windows 10.

Ga voor meer informatie naar Wat moet ik weten over Fitbit Pay?

Fixes

We hebben een probleem opgelost dat het bijhouden van baantjes tijdens het zwemmen betrof. We hebben ook een probleem opgelost waarbij sommige klanten meerdere doelvieringen zagen.

Deze versie bevat andere bugfixes en verbeteringen.

Versie 6.64

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een kritische beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Versie 60

• De batterijduur is verlengd tot twee weken.
  • In de mobiele apps is realtime-synchronisatie beschikbaar.
  • Als je 50 stappen zet terwijl je alarm is uitgesteld, schakelt het alarm automatisch uit.
  • Als je op de knop drukt tijdens het snoozen (dat negen minuten duurt), wordt het alarm niet uitgeschakeld. Het alarm wordt alleen uitgezet als je op de knop drukt terwijl het alarm afgaat of als je 50 stappen zet tijdens het snoozen.

Versie 46

• De afstand wordt juist opgenomen bij activiteiten. Een klein aantal klanten meldde dat de afstand die werd geregistreerd terwijl hun tracker in activiteitsmodus stond, onjuist was.
  • Het opnieuw starten van de tracker gaat goed. Sommige klanten meldden een probleem met opnieuw opstarten bij wijziging naar zomertijd.
  • Het synchroniseren van je tracker met de Fitbit-app voor iOS is nu sneller.

Versie 38

Stille alarmen zijn nu beschikbaar.

Ga voor informatie over updates van het Fitbit-besturingssysteem naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.70.7.14

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.68.9.15

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.68.9.12

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.33.1.30

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.32.12.24

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.32.12.19

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 32.32.10.15

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Ga voor informatie over updates van het Fitbit-besturingssysteem naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 35.70.7.21

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 35.70.7.14

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 35.68.9.15

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Ga voor informatie over updates van het Fitbit-besturingssysteem naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 38.70.7.14

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 38.68.9.15

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 38.68.9.12

Deze versie bevat een update van het Fitbit-besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Versie 5.90

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een kritische beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Aria

Versie 39

Deze versie voorzag in een kritische beveiligingsupdate. Met dank aan Tavis Ormandy van Google Project Zero voor zijn hulp. Ga voor nuttige informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Charge

Versie 8.124

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een kritische beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Charge HR

Versie 18.128

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een kritische beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Flex

Versie 7.88

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een kritische beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Surge

Versie 16.34.6.1

Uitgelichte update

Je kunt nu realtime-gegevenstracking uitzetten. Ga voor meer informatie naar Kan ik realtime gegevens in de Fitbit-app zien?

Overige verbeteringen

Deze versie bevat bugfixes, stabiliteitsverbeteringen en een belangrijke beveiligingsupdate. Ga voor meer informatie over beveiligingsupdates naar Hoe interpreteer ik de ernst van een Fitbit-beveiligingsupdate?

Dank aan de teams van de Universiteit van Padua, de Technische Universiteit Darmstadt en de Universiteit van Edinburgh voor hun hulp.

Laatst bijgewerkt: February 20, 2020