Hoe kan ik mijn Fitbit-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen?

Information

Article Text
Je Fitbit-wachtwoord opnieuw instellen indien je deze bent vergeten of wanneer je deze wilt wijzigen. Om veiligheidsredenen moet je nieuwe wachtwoord anders zijn dan je laatste drie Fitbit-accountwachtwoorden.

Direct door naar:

Hoe wijzig ik mijn Fitbit-wachtwoord?

• Fitbit-app
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd en tik op je profielafbeelding.
    2. Scrol naar beneden en tik op Beveiliging en inloggen > Wachtwoord wijzigen.
    3. Typ je huidige wachtwoord in het veld Huidig wachtwoord.
    4. Typ je nieuwe wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Bevestig wachtwoord.
    5. Tik op Wijzigen.
  • fitbit.com-dashboard
    1. Tik op het fitbit.com-dashboard op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Instellingen.
    2. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen. Er is een e-mail verstuurd naar je e-mailadres. Wanneer je de e-mail niet ontvangt, kan het zijn dat deze in je map voor spam of ongewenste e-mail terecht is gekomen. Controleer alle mappen in je mailbox en zorg ervoor dat het opgegeven e-mailadres in je persoonlijke instellingen correct is. Neem contact op met de Klantenondersteuning indien je na een uur nog steeds geen e-mail hebt ontvangen.
    3. Klik op de link in de e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
    4. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op Instellen.

Hoe stel ik mijn Fitbit-wachtwoord opnieuw in?

• Fitbit-app
    1. Log uit bij de Fitbit-app.
    2. Tik op Inloggen > Wachtwoord vergeten?
    3. Voer je e-mailadres in en tik op E-mail voor opnieuw instellen verzenden. Er is een e-mail verstuurd naar je e-mailadres. Wanneer je de e-mail niet ontvangt, kan het zijn dat het opgegeven e-mailadres niet juist is of dat de e-mail in je map voor spam of ongewenste e-mail terecht is gekomen. Probeer nogmaals om deze stap te voltooien en controleer alle mappen in je mailbox. Neem contact op met de Klantenondersteuning indien je na een uur nog steeds geen e-mail hebt ontvangen.
    4. Klik op de link in de e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze link brengt je naar onze mobiele website.
    5. Voer je nieuwe wachtwoord in en tik op Instellen.
    6. Ga terug naar de Fitbit-app en log in met je nieuwe wachtwoord.
  • fitbit.com-dashboard
    1. Ga naar www.fitbit.com/login.
    2. Klik op Wachtwoord vergeten?
    3. Voer je e-mailadres in en klik op Verzenden. Er is een e-mail verstuurd naar je e-mailadres. Wanneer je de e-mail niet ontvangt, kan het zijn dat het opgegeven e-mailadres niet juist is of dat de e-mail in je map voor spam of ongewenste e-mail terecht is gekomen. Probeer nogmaals om deze stap te voltooien en controleer alle mappen in je mailbox. Neem contact op met de Klantenondersteuning indien je na een uur nog steeds geen e-mail hebt ontvangen.
    4. Klik op de link in de e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
    5. Voer je nieuwe wachtwoord in en klik op Instellen.

Hoe maak ik een veilig wachtwoord aan?

Het is erg belangrijk dat je voor iedere online account een veilig en uniek wachtwoord aanmaakt. Als een oplichter één van je wachtwoorden in handen krijgt, kunnen ze toegang krijgen tot je andere accounts. We raden je aan om je wachtwoord regelmatig te wijzigen.

Een sterk wachtwoord heeft de volgende kenmerken:
  • Uniek voor iedere website of app die je gebruikt
  • Bestaat uit ten minste 8 tekens (hoe langer, hoe beter)
  • Bevat kleine letters, hoofdletters, cijfers en speciale tekens, zoals ~!@#$%^&
  • Een combinatie van woorden met afwisselend ongewoon hoofdlettergebruik, getallen en speciale tekens
  • Geen woord dat of datum die eenvoudig met jou geassocieerd kan worden (zoals familienamen, namen van huisdieren of geboortedata)
  • Iets wat je eenvoudig kunt onthouden. Hoewel het geen goed idee is om één woordenboekwoord te gebruiken voor een wachtwoord (zoals 'woordenboek'), kun je een korte zin maken die bestaat uit woorden uit het woordenboek (zoals 'Mijn1steDagboekWasBlauw!').
Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Bijvoorbeeld, 'wordtF1T!?' en 'WordTF1T!?' zijn verschillende wachtwoorden. Vergeet niet welke hoofdletters je gebruikt bij het aanmaken van een wachtwoord en zorg ervoor dat de caps lock-toets niet is ingeschakeld.
Laatst bijgewerkt: August 13, 2019