Waarom kan ik mijn hartslag niet zien op mijn Fitbit-apparaat?

Information

Article Text
Als je Fitbit-apparaat je hartslag niet toont, probeer dan deze stappen voor het oplossen van problemen.
  1. Zorg ervoor dat de hartslagregistratie is ingeschakeld:
    • Fitbit Blaze, Fitbit Charge 3, Fitbit Inspire HR, Fitbit Ionic en Fitbit Versa-serie: controleer of hartslagmeting is ingeschakeld op je apparaat.
    • Fitbit Alta HR & Fitbit Charge 2: controleer of hartslagmeting is ingesteld op Auto in de Fitbit-app op je telefoon.
      • Op apparaat
        Open de Instellingen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd en ga naar Hartslag. Zorg ervoor dat deze is ingesteld op Aan

• Fitbit-app
        1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd en tik op je profielafbeelding.
        2. Tik op de afbeelding van je apparaat.
        3. Tik op Hartslag en zorg ervoor dat die op Automatisch is ingesteld.
        4. Synchroniseer je apparaat.
  2. Zorg ervoor dat je apparaat juist op je pols is gepositioneerd:
    • Trek de armband strak zodat deze niet losjes om je pols zit. Voor meer informatie, ga je naar Hoe houd ik mijn hartslag bij met mijn Fitbit-apparaat?
    • Hartslagregistratie werkt mogelijk niet bij bepaalde armbanden, vooral als ze loszitten. Gebruik voor de beste resultaten de polsband die bij je apparaat is geleverd.
  3. Als je een training doet zoals zeer intensieve intervaltraining, boksen of andere activiteiten waardoor je arm krachtig moet bewegen, probeer dan je pols te ontspannen en maximaal 10 seconden stil te blijven staan totdat je hartslag verschijnt.

Let op dat de hartslagmeting is uitgeschakeld tijdens het zwemmen.
  4. Gebruik de Training-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd om tijdens een work-out gps-gegevens vast te leggen, waaronder een kaart van je route. Als je MobileTrack in de Fitbit-app gebruikt, wordt je hartslag mogelijk niet op je apparaat weergegeven. Ga voor meer informatie naar Hoe gebruik ik GPS op mijn Fitbit-apparaat?
  5. Herstart je apparaat. Ga voor meer informatie naar Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op?