Kan ik zwemmen of douchen met mijn Fitbit apparaat?

Alle Fitbit-trackers en -smartwatches zijn waterbestendig, wat betekent dat ze regenbestendig en spatbestendig zijn en zelfs tegen de zweterigste work-out kunnen. Je kunt zwemmen of douchen met bepaalde Fitbit-apparaten.

Apparaat Waterbestendig

Fitbit Ace 2
Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 4
Fitbit Flex 2
Fitbit Inspire-serie
Fitbit Ionic
Fitbit Versa-serie

Zwembestendig in een meer, zwembad of oceaan (tot 50 meter)
Fitbit Ace Douchebestendig (zwem niet met Ace)

Voor meer informatie over het dragen van je Fitbit-apparaat, ga naar onze Dragen en verzorgen pagina.

Let op: Als je een apparaat voor om je pols hebt en vocht achter het schermpje ziet, kan droge rijst even helpen, maar zal het probleem waarschijnlijk terugkeren. Vaak valt waterschade niet onder de garantie, maar dat verschilt per apparaattype.