Kan ik meer dan één Fitbit-apparaat met hetzelfde account gebruiken?

Meer dan één Fitbit-apparaat aan je account toevoegen geeft je het gemak te schakelen tussen apparaten, terwijl je nog steeds een holistisch zicht hebt van je dagelijkse activiteiten op je dashboard.

Je wilt misschien:

• Draag een kleiner apparaat om de hele dag stappen te tellen en een groter apparaat voor work-outs.
  • Schakel tussen een onopvallende tracker in een clip en een handig apparaat om je pols.
  • MobileTrack gebruiken als je je Fitbit-apparaat thuis hebt laten liggen.
  • Schakelen tussen alle apparaten die je leuk vindt. Je account kan één van elk apparaat-model en MobileTrack hebben.

Note that you can't connect multiple devices that use an app gallery to one account. For Fitbit Charge series, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire series, Fitbit Luxe, Fitbit Sense series, Fitbit Versa series, and Google Pixel Watch, only connect one of these devices to your account at a time.

Ga voor het instellen van een extra apparaat naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?