Kan ik meer dan één Fitbit-apparaat met hetzelfde account gebruiken?

Information

Article Text
Meer dan één Fitbit-apparaat aan je account toevoegen geeft je het gemak te schakelen tussen apparaten, terwijl je nog steeds een holistisch zicht hebt van je dagelijkse activiteiten op je dashboard. Je wilt misschien:
  • Een kleiner apparaat dragen voor hele dag staptellen en een groter apparaat voor work-outs.
  • Een kleiner apparaat dragen wanneer je slaapt.
  • MobileTrack gebruiken als je jouw Fitbit-apparaat thuis hebt laten liggen.
  • Schakelen tussen alle apparaten die je leuk vindt. Je account kan één van elk apparaat-model en MobileTrack hebben.
Houd er rekening mee dat je niet meerdere apparaten die de Fitbit-appgalerij gebruiken met één account kunt verbinden. Verbind slechts één van de apparaten tegelijkertijd met je account voor de Fitbit Charge 3, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire-serie en Fitbit Versa-serie.

Om een extra apparaat in te stellen, ga naar Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?

Direct door naar:

Als ik meer dan één Fitbit-apparaat heb, heb ik dan meerdere dashboards?

Om je de meest bruikbare informatie te bieden, heeft je Fitbit-account één dashboard die een uitgebreide weergave van je activiteiten toont. Als je meerdere apparaten gebruikt, combineren we de gegevens en presenteren we de totalen. Bijvoorbeeld, als de tracker die je naar kantoor hebt gedragen 8.000 stappen heeft geteld en de tracker die je gedurende de avond hebt gedragen 9.000 stappen heeft geteld, is het totaal aantal stappen op het dashboard 17.000.

Kan ik meer dan één Fitbit-apparaat tegelijkertijd dragen?

Als je meer dan één apparaat hebt gekoppeld aan hetzelfde account en je vergeet er één af te halen voordat je de andere erop zet, reconciliëren we de overlappende gegevens om de meest nauwkeurige informatie mogelijk op je dashboard te presenteren. Bijvoorbeeld, als één van je trackers GPS gebruikt en de andere niet, kiest je dashboard voor het bereken van de totale afstand de GPS-gegevens, omdat GPS een meer nauwkeurige afstandsmeting biedt dan alleen staptelling. Echter, hoe meer overlappende gegevens bestaan op je account, hoe groter de kans dat de nauwkeurigheid van je dashboard hieronder lijdt. Draag voor de beste resultaten niet meer dan één apparaat per keer en synchroniseer elk apparaat voordat je het afdoet en een ander apparaat aandoet.

Maak een apart account aan voor ieder apparaat als je meer dan één apparaat per keer wilt dragen.

Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?

Als je een verloren apparaat vervangt of een nieuw apparaat koopt, verwijder dan het oude apparaat van je account. Je gegevens van het oude apparaat blijven in je account staan.

Om een apparaat van je account te verwijderen:
  1. Tik vanaf het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegdin de Fitbit-app op je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op de optie Verwijderen (het prullenbakpictogram op Android-telefoons).

Kunnen twee mensen hetzelfde account gebruiken?

Slechts één persoon kan een account gebruiken. Wanneer je een Fitbit-account aanmaakt, wordt er naar persoonlijke informatie gevraagd, zoals lengte en gewicht, zodat bepaalde gegevens correct worden berekend. Bijvoorbeeld, je hoogte bepaalt je afstandsmeting. Het aanmaken van unieke accounts zorgt ervoor dat het dashboard van iedere persoon een nauwkeurig beeld van de dagelijkse activiteit biedt. Als je jouw apparaat aan een andere persoon geeft, moeten zij een nieuwe account aanmaken.

Kan ik MobileTrack gebruiken als ik een Fitbit-horloge of -tracker heb?

Naast een Fitbit-horloge of -tracker, kun je MobileTrack gebruiken om je activiteiten te volgen als je een iPhone of Windows 10-telefoon hebt. Als je een Android-telefoon gebruikt, kun je MobileTrack niet gebruiken naast een Fitbit-apparaat. Voor meer informatie over MobileTrack, ga naar Hoe gebruik ik MobileTrack?

Hoe werken meldingen als ik meer dan één Fitbit-apparaat heb?

Als je meer dan één Fitbit-apparaat hebt dat meldingen van je telefoon ontvangt, verschijnen meldingen op meer dan één van je Fitbit-apparaten. Als je een iPhone hebt, verschijnen meldingen doorgaans op al je Fitbit-apparaten die zich in de reikwijdte van je telefoon bevinden. Als je een Android- of een Windows 10-telefoon hebt, verschijnen meldingen doorgaans op slechts één van je Fitbit-apparaten die zich in de reikwijdte bevinden.

Zorg ervoor dat meldingen correct zijn ingesteld door de volgende stappen te volgen in Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon? Als je problemen ondervindt met meldingen, ga naar Mijn Fitbit-apparaat ontvangt geen meldingen.

Hoe werken meldingen als ik meer dan één telefoon heb?

Als je meer dan één telefoon hebt, zoals één voor werk en één voor persoonlijk gebruik, is het niet mogelijk voor een Fitbit-apparaat om meldingen van beide telefoons te ontvangen. Het instellen van meldingen schept een band tussen je Fitbit-apparaat en de telefoon. Een Fitbit-apparaat kan maar met één telefoon verbonden zijn. Je kunt meldingen uitschakelen op één telefoon en ze inschakelen op een andere.

Laatst bijgewerkt: August 13, 2019