Hoe laad ik mijn Fitbit-apparaat op?

Sluit de met je Fitbit-apparaat meegestuurde oplaadkabel aan op een USB-poort van je computer, een UL-gecertificeerde USB-stopcontactlader of een ander energiezuinig apparaat. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op je apparaat. Het kan 1 tot 2 uur duren voordat de batterij van je apparaat volledig is opgeladen.​

Voor stappen voor problemen oplossen, ga je naar Waarom wordt de batterij van mijn Fitbit-apparaat niet opgeladen?