Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?

Alarmen op je Fitbit-apparaat gebruiken trillingen om je op de ingestelde tijd zachtjes wakker te maken of te waarschuwen.

Houd er rekening mee dat de alarmen die je met de Alarmen-app op de Fitbit Versa 2 instelt, losstaan van de alarmen die je instelt met Alexa. Voor meer informatie over het instellen van alarmen met Alexa, ga je naar Hoe gebruik ik een spraakassistent op mijn Fitbit-smartwatch?