Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?

Alarmen op je Fitbit-apparaat gebruiken trillingen om je op de ingestelde tijd zachtjes wakker te maken of te waarschuwen.

Houd er rekening mee dat de alarmen die je instelt in de Alarmen-app op de Fitbit Sense, Fitbit Versa 2 en Fitbit Versa 3 losstaan van de alarmen die je instelt met je spraakassistent. Ga voor meer informatie over het instellen van alarmen met je spraakassistent naar Hoe gebruik ik een spraakassistent op mijn Fitbit-smartwatch?