Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?

Information

Article Text

Alarmen op je Fitbit-apparaat gebruiken trillingen om je op de ingestelde tijd zachtjes wakker te maken of te waarschuwen.

Houd er rekening mee dat de alarmen die je met de Alarmen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd op de Fitbit Versa 2 instelt, losstaan van de alarmen die je instelt met Alexa. Ga voor meer informatie over Alexa gebruiken om alarmen in te stellen naar Hoe gebruik ik Alexa op mijn Fitbit Versa 2?

Direct door naar:

Hoe stel ik een alarm in op mijn Fitbit-apparaat?

Op de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie stel je alarmen in op je apparaat. Ga voor instructies naar Op apparaat.

Voor alle overige Fitbit-apparaten kun je alarmen instellen in de Fitbit-app. Raadpleeg Fitbit-app voor instructies.

• Op apparaat
    1. Open op je apparaat de Alarmen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd. Je ziet de volgende ingestelde alarmen en de optie om een nieuw alarm in te stellen.
    2. Tik op + Nieuw alarm. Veeg omhoog om deze optie te zien als je al meerdere alarmen hebt gemaakt.
    3. Tik op de tijd, en veeg vervolgens om de alarmtijd in te stellen. Zorg ervoor dat je am of pm instelt.
    4. Druk op de terugknop op je apparaat en kies of je Smart Wake wilt inschakelen. Indien ingeschakeld, probeert Smart Wake de beste tijd te vinden om je te wekken vanaf 30 minuten vóór de ingestelde alarmtijd. Het voorkomt dat je wordt gewekt tijdens een diepe slaap, zodat je je als herboren voelt als je wakker wordt. Als Smart Wake de beste tijd om je te wekken niet kan vinden, waarschuwt je alarm je op de ingestelde tijd.
      • Alarmen die de Smart Wake-instelling gebruiken, hebben een ander pictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd dan de overige alarmen Afbeelding door gebruiker toegevoegd op je smartwatch.
    5. Kies de dagen waarop je een melding wilt ontvangen.
    6. Druk op de terugknop om je alarmen te zien. Als je een alarm wilt uitzetten, tik je op het Alarm-pictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd.

Let op dat alarmen niet afgaan als je apparaat minder dan 8% batterij heeft.

• Fitbit-app
    • iPhones, iPads en Android-telefoons
      1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielfoto > de afbeelding van je apparaat.
      2. Tik op Stil Alarmen > Stel een nieuw alarm in.
      3. Stel de tijd en frequentie van het alarm in, en sla dit op.
    • Windows 10-apparaten
      1. Ga naar het dashboard van de Fitbit-app en tik op het +-pictogram > Alarm instellen > +-pictogram.
      2. Stel de tijd en frequentie van het alarm in, en sla dit op.
    • fitbit.com-dashboard
      1. Ga naar het dashboard op Fitbit.com en klik op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > de afbeelding van je apparaat.
      2. Onder Stille alarmen, klik op Nieuw alarm toevoegen.
      3. Stel de tijd en frequentie van het alarm in. Zorg ervoor dat je voor het instellen van het alarm de notatie UU:MM gebruikt.
      4. Klik op Opslaan. Als het invoervak rood wordt, heb je mogelijk een verkeerde notatie gebruikt bij het invoeren van je alarm. Zorg ervoor dat je een dubbele punt tussen uren en minuten plaatst.
      5. Klik op het pictogram Fitbit Connect Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Nu synchroniseren.

Hoe druk ik een alarm weg op mijn Fitbit-apparaat?

Je apparaat trilt en knippert als een stil alarm afgaat. Deze melding wordt een aantal keer herhaald, tenzij je deze uitzet. Als je een alarm niet uitzet, wordt het na negen minuten herhaald.
Op de meeste Fitbit-apparaten gaat het alarm uit als je 50 stappen loopt.
Je kunt ook op de knop op je apparaat drukken om een alarm weg te drukken. Op de Fitbit Ace, Fitbit Alta, Fitbit Alta HR en Fitbit Flex 2 kun je dubbeltikken op de tracker om een alarm weg te drukken.

Hoe kan ik alarmen op mijn Fitbit-apparaat verwijderen of uitzetten?

Bij de meeste Fitbit-apparaten kun je alarmen uitschakelen op het scherm van je apparaat. Ga voor instructies naar Op apparaat.

Als je de alarmen op het scherm van je apparaat niet kunt aanpassen, gebruik je de Fitbit-app. Ga voor instructies naar Fitbit-app.

• Op apparaat

Voor het uitzetten van een alarm, open je Alarmen > tik op het alarm > zet het alarm uit.

Voor het verwijderen van een alarm op de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie, open je Alarmen Afbeelding door gebruiker toegevoegd > tik op het alarm > Verwijderen. Je moet misschien naar boven vegen om de optie Verwijderen te zien.

• Fitbit-app
    1. Tik op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielfoto > de afbeelding van je apparaat.
    2. Tik op Stille alarmen. Tik op het alarm dat je wil verwijderen > Alarm verwijderen > Alarm verwijderen.
  • fitbit.com-dashboard
    1. Ga naar het dashboard op Fitbit.com en klik op het tandwielpictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > de afbeelding van je apparaat.
    2. Ga naar Stille alarmen en zoek het alarm dat je wilt verwijderen.
    3. Tik op het potloodpictogram naast het alarm > Alarm verwijderen.
    4. Klik op het pictogram Fitbit Connect Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Nu synchroniseren.
Laatst bijgewerkt: April 6, 2020