Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?

Fitbit geeft nu en dan gratis functieverbeteringen en bugfixes vrij voor je apparaat via firmware-updates en updates van het Fitbit-besturingssysteem. Voor de details van elk type update, zie Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-apparaat? en Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Raadpleeg Waarom kan ik mijn Fitbit-apparaat niet bijwerken? voor instructies over het oplossen van problemen.