Hoe werk ik mijn Fitbit-apparaat bij?

Fitbit geeft nu en dan gratis functieverbeteringen en bugfixes vrij voor je apparaat via firmware-updates en updates van het Fitbit-besturingssysteem. Voor de details van elk type update, zie Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-apparaat? en Wat is er veranderd bij de laatste update van het Fitbit-besturingssysteem?

Voor stappen voor problemen oplossen, ga je naar Waarom kan ik mijn Fitbit-apparaat niet bijwerken?

Opmerking: We geven updates aan alle klanten gefaseerd uit. Als er een update beschikbaar is, maar je ziet deze niet, controleer de app dan later opnieuw.