Hoe stel ik mijn Fitbit-apparaat in?

Voordat je je Fitbit-apparaat gaat gebruiken, moet je deze via een telefoon, tablet of computer verbinden met je Fitbit-account. Door je apparaat te koppelen kunnen gegevens over en weer worden overgebracht (of gesynchroniseerd) met Fitbit.

Opmerking: voor meer informatie over het instellen van de Fitbit Ace, ga je naar Hoe stel ik Fitbit Ace-apparaten in?

Sluit je Fitbit-apparaat aan op de oplader voordat je met het installatieproces begint.