Hoe volg ik mijn work-outs met mijn Fitbit-apparaat?

Verbeter je work-outs met de Training-app Pictogram dat op veel Fitbit-smartwatches voor de training-app wordt gebruikt en dat lijkt op een oranje hardlopende stokfiguur op bepaalde Fitbit-apparaten.

De meeste apparaten houden automatisch verschillende trainingen bij, waaronder wandelen, hardlopen of een work-out op een crosstrainer. Ga voor meer informatie naar Hoe houd ik mijn activiteiten bij met mijn Fitbit-apparaat?