Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?

Je Fitbit-apparaat kan meldingen ontvangen van je nabijgelegen telefoon, inclusief oproepen, sms-berichten, vergadermeldingen en app-updates, om je op de hoogte te houden,

Ondervind je problemen met het ontvangen van meldingen?
*Voor iPhone-gebruikers: Snelle tips voor het oplossen van problemen met iPhones
*Voor Android-gebruikers: Hoe komt het dat meldingen ontbreken of worden vertraagd?