Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?

Je Fitbit-apparaat kan meldingen ontvangen van je nabij gelegen telefoon, inclusief oproepen, sms-berichten, vergadermeldingen en app-updates, om je op de hoogte te houden,

Heb je problemen met het ontvangen van meldingen?
*iPhone-gebruikers: ga naar Snelle tips voor het oplossen van problemen met iPhones
*Android-gebruikers: ga naar Hoe komt het dat meldingen ontbreken of worden vertraagd?