Kan ik de levensduur van de batterij van mijn Fitbit-apparaat verlengen?

De levensduur van de batterij is de tijd dat je Fitbit-apparaat werkt nadat het voor 100% is opgeladen. Om de levensduur van de batterij te maximaliseren, moet je je gebruik van bepaalde functies uitschakelen of verminderen.

We zijn op de hoogte van een probleem met het snel leeglopen van de batterij in bepaalde Charge 5-apparaten waarin de ingebouwde gps-chip mogelijk actief blijft nadat een training met ingeschakelde gps is afgelopen. We werken aan een update om dit probleem te verhelpen.

Als de batterijduur van je apparaat korter dan verwacht is, start je het apparaat opnieuw op door het te verbinden met de oplaadkabel. Ga voor instructies naar Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op? Let op het volgende:

• Als je gps gebruikt om je training te registreren, gebruik dan de instelling Telefoon-gps op je tracker om de batterijduur te verlengen. Ga voor meer informatie naar Hoe gebruik ik gps op mijn Fitbit-apparaat?
  • We zijn hard bezig met het zoeken naar een oplossing en hopen die snel te vinden. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk een oplossing krijgt aangereikt, is het belangrijk dat je je Fitbit-apparaat en de app up-to-date houdt.