Kan ik de levensduur van de batterij van mijn Fitbit-apparaat verlengen?

Information

Article Text

De levensduur van de batterij is de tijd dat je Fitbit-apparaat werkt nadat het voor 100% is opgeladen. Om de levensduur van de batterij te maximaliseren, moet je je gebruik van bepaalde functies uitschakelen of verminderen.

Direct door naar:

Wat is de geschatte levensduur van de batterij voor mijn Fitbit-apparaat?

Omdat de levensduur van de batterij wordt beïnvloed door gebruik en andere instellingen, kunnen werkelijke resultaten variëren.

ApparaatnaamBatterijduur
Fitbit Versa 2*Meer dan zes dagen
Fitbit Versa
Fitbit Versa Lite Edition
Meer dan vier dagen
Fitbit Ace-serie
Fitbit Alta
Fitbit Blaze
Fitbit Charge
Fitbit Flex 2
Fitbit Ionic**
Fitbit Inspire-serie
Tot 5 dagen
Fitbit Alta HR
Fitbit Charge 3
Tot 7 dagen
Fitbit OneTot 2 weken
Fitbit ZipTot 6 maanden
Fitbit Flyer6 uur afspeeltijd

Houd er rekening mee dat na enkele honderden oplaadcycli je apparaat mogelijk vaker moet worden opgeladen.

*Als Scherm altijd aan is ingeschakeld, heeft de Versa 2 een batterijduur van maximaal drie dagen.
**Als de ingebouwde gps continu wordt gebruikt, heeft de Ionic een batterijduur van maximaal tien uur.

Wat zijn tips om de levensduur van de batterij van mijn Fitbit-apparaat te verlengen?

Hoe bewaar ik mijn Fitbit-apparaat voor langere tijd?

Als je je apparaat meerdere weken of maanden wilt bewaren, laad het dan op tot 100% en schakel het apparaat uit om extra batterijgebruik te voorkomen. Opmerking: je kunt alleen bepaalde Fitbit-apparaten uitschakelen. Laat je apparaat in opslag niet aangesloten op de oplader. Ga voor meer informatie naar Hoe zet ik mijn Fitbit-apparaat uit?

Laad trackers minimaal elke 6 maanden op tot 100% en laad horloges minimaal eenmaal per jaar op tot 100%.

Bewaar je apparaat op een koele, vochtvrije plaats.
Laatst bijgewerkt: December 30, 2019