Hoe stel ik de Fitbit-vaardigheden in voor Alexa?

Article Text
Je kunt de Fitbit-vaardigheden voor Amazon Alexa gebruiken om updates te ontvangen over je Fitbit-statistieken en vooruitgang te boeken in de richting van je dagelijkse en wekelijkse doelen. Gebruik op Versa 2 de vaardigheid om Alexa te vragen de Training-app te openen of een work-out voor je te starten. Ga voor meer informatie naar Hoe gebruik ik Alexa op mijn Fitbit Versa 2?
  1. Je vindt de Fitbit-vaardigheid in de Amazon Alexa-app op je telefoon of in je Alexa-account op alexa.amazon.com.
  2. Tik of klik opĀ Inschakelen.
  3. Log in met je Fitbit-accountgegevens en geef Alexa toestemming om toegang te krijgen tot je profiel en gegevens.
Ga voor meer informatie naar Hulp en klantenservice van Amazon.