Waarom kan ik mijn Fitbit-apparaat niet bijwerken?

Soms kan een firmware-update starten en stopen of anderszins mislukken.

Opmerking: herstel de fabrieksinstellingen van je Fitbit-apparaat alleen in opdracht van Klantenservice.

Ervaar je problemen met het bijwerken van de Fitbit Versa Lite Edition?

Als je de Fitbit Versa Lite Edition niet kunt bijwerken, controleer dan de firmwareversie op je smartwatch:

1. Open de app Instellingen-app op je smartwatch > Over.
  2. Als het nummer onder Versie 38.6.1.1 is, bevestig je je smartwatch aan de oplaadkabel en verbind je de oplaadkabel met een USB-poort van je computer voordat je de update start.
  3. Houd je Fitbit-apparaat dicht bij je telefoon of tablet om de update te voltooien.
  4. Binnen een paar dagen ontvang je een nieuwe prompt waarin je wordt gevraagd om je smartwatch bij te werken. Op dat moment kun je je smartwatch normaal bijwerken zonder deze op een computer aan te sluiten.

Als de huidige firmwareversie van je smartwatch anders is of als je problemen blijft ondervinden, volg je de stappen voor probleemoplossing in het gedeelte Ionic- en Versa-serie hieronder.