Hoe kan ik stress volgen en beheersen met mijn Fitbit-apparaat?

Volg en beheers stress op verschillende manieren met de Fitbit-app en je Fitbit-apparaat.

Mindfulness-tegel

De Mindfulness-tegel in de Fitbit-app bevat mindfulness-sessies en kan je helpen de effecten van mindfulness bij te houden en te begrijpen.

Relax-app

De Relax-app kan je helpen om gedurende de dag momenten van rust te vinden met persoonlijke, diepe ademhalingssessies.

Stressbeheersingsscore

Met de stressbeheersingsscore in de Fitbit-app, krijg je een beter beeld van de manier waarop je lichaam op stressprikkels reageert aan de hand van je hartslag, slaappatroon en activiteitsniveau. Daarnaast krijg je ook meer inzicht in de mate waarin je je gestrest voelt om verband te zien tussen je stemming en je score. Deze tegel is beschikbaar voor gebruikers van de Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Versa 2 en Fitbit Versa 3.

EDA Scan-app (alleen voor Fitbit Charge 5 en Fitbit Sense)

Geniet van een rustig moment of een langere mindfulness-sessie en kijk hoe je lichaam reageert.