Hoe koppel ik Fitbit Flyer aan mijn audio-apparaten?

Article Text

Koppel Fitbit Flyer aan een Bluetooth-apparaat, zoals een telefoon, smartwatch, tablet of computer, om overal naar audio te luisteren.

Direct door naar:

Hoe koppel ik Flyer aan een apparaat?

Zet Flyer in de koppelingsmodus om de koptelefoon aan een nieuw apparaat te koppelen. In de toekomst probeert Flyer automatisch verbinding te maken met dit apparaat als het in de buurt van de koptelefoon is wanneer je die inschakelt. Als dit de eerste keer is dat je Flyer instelt, druk je op de aan/uit-knop en ga je door naar stap 2:
  1. Houd de aan/uit-knop op Flyer vier seconden ingedrukt en wacht totdat de led-lampjes blauw knipperen.
  2. Open het Bluetooth-menu op je apparaat en kies Flyer. Je hoort een melding via de koptelefoon om je te laten weten dat Flyer en je apparaat zijn gekoppeld.
Let op: als je de aan/uit-knop loslaat voordat Flyer in de koppelingsmodus staat, wordt Flyer ingeschakeld, maar niet aan je apparaat gekoppeld. Als Flyer niet naar de koppelingsmodus gaat, schakel je die uit door de aan/uit-knop 1 seconde ingedrukt te houden en probeer je deze stap opnieuw uit te voeren.

Hoe koppel ik Flyer aan mijn Fitbit-horloge?

Koppel Flyer aan de Fitbit Ionic- of Fitbit Versa-serie* om naar muziek te luisteren die op je smartwatch staat. In de toekomst probeert Flyer automatisch verbinding te maken met je smartwatch als het in de buurt van de koptelefoon is:
  1. Houd de aan/uit-knop op Flyer vier seconden ingedrukt en wacht totdat de led-lampjes blauw knipperen.
  2. Open op je horloge de Instellingen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd.
  3. Tik op Bluetooth.
  4. Tik op + Audioapparaat.
  5. Wanneer je smartwatch Flyer vindt, tik je op het scherm op Flyerom je koptelefoon te koppelen aan je smartwatch. Er verschijnt een groen vinkje op het scherm van je smartwatch wanneer het koppelen is voltooid en er klinkt een melding via Flyer.
Let op: als je de aan/uit-knop loslaat voordat Flyer in de koppelingsmodus staat, wordt Flyer ingeschakeld, maar niet aan je apparaat gekoppeld. Als Flyer niet naar de koppelingsmodus gaat, schakel je die uit door de aan/uit-knop 1 seconde ingedrukt te houden en probeer je deze stap opnieuw uit te voeren.

*Deze functie is niet beschikbaar op Fitbit Versa Lite Edition.

Hoeveel apparaten kan ik verbinden met Flyer?

Flyer kan maximaal 8 apparaten in zijn geheugen opslaan. Als je een nieuw apparaat koppelt en het geheugen vol is, vergeet Flyer het eerste apparaat dat je hebt gekoppeld.

Je kunt twee apparaten tegelijkertijd verbinden met Flyer. Luister naar audio of ontvang telefoontjes van beide apparaten. Wanneer je Flyer inschakelt, ontvang je een melding om je te laten weten hoeveel apparaten zijn verbonden.

Automatisch schakelen tussen twee verbonden apparaten:
    1. Pauzeer de audio of beëindig het gesprek op je eerste apparaat.
    2. Speel de audio af of beantwoord de oproep op je tweede apparaat.
    Handmatig schakelen tussen twee verbonden apparaten:
    1. Open het Bluetooth-menu op het apparaat dat je wil gebruiken.
    2. Kies Flyer in de lijst met verbonden apparaten.

Waarom maakt Flyer geen verbinding met mijn apparaat?

Als je problemen ondervindt bij het verbinden van Flyer met een apparaat, controleer dan de volgende vereisten:
    1. Flyer is in de buurt van je apparaat. Als Flyer en je apparaat zijn verbonden maar er geen audio wordt afgespeeld, druk je op de knop Omhoog op Flyer om het volume omhoog te zetten terwijl muziek of andere audio wordt afgespeeld.
    2. Zowel het apparaat als Flyer zijn ingeschakeld.
    3. Bluetooth wordt ondersteund op je apparaat en is ingeschakeld. Bluetooth wordt op sommige apparaten uitgeschakeld wanneer de batterij leeg begint te raken, dus zorg ervoor dat je apparaat is opgeladen.
    4. Flyer is gekoppeld aan het apparaat. Open ter bevestiging het Bluetooth-menu op je apparaat en controleer of Flyer in de lijst staat. Als Flyer niet in de lijst staat, volg je de instructies in Hoe koppel ik Flyer aan een apparaat?
    5. Flyer kan met twee apparaten tegelijkertijd verbinding maken. Als er al twee apparaten zijn verbonden, probeer dan Bluetooth tijdelijk uit te schakelen op een van de verbonden apparaten en schakel Flyer vervolgens uit en weer in.
    Als je Flyer nog steeds niet kunt verbinden met je apparaat, probeer dan de volgende stappen voor probleemoplossing:
    1. Open het Bluetooth-menu op je apparaat en zoek Flyer in de lijst met apparaten. Tik in deze lijst op Flyer terwijl de koptelefoon is ingeschakeld.
    2. Als Flyer nog steeds geen verbinding met je apparaat maakt, tik je om Flyer op je apparaat te vergeten zodat de koptelefoon niet langer in het Bluetooth-menu wordt weergegeven.
    3. Probeer Flyer opnieuw te koppelen. Volg de instructies in Hoe koppel ik Flyer aan een apparaat?
    4. Als het koppelen niet werkt, start je je apparaat en Flyer opnieuw op en herhaal je stap 3.
    Laatst bijgewerkt: February 10, 2020