Hoe verwijder ik de gegevens op mijn Fitbit-apparaat?

Voordat je je Fitbit-apparaat aan iemand anders geeft of terugstuurt, moet je het apparaat wissen om apps, opgeslagen gegevens, persoonsgegevens, creditcards en betaalkaarten* (voor apparaten met Fitbit Pay), en opgeslagen instellingen te verwijderen. Voor apparaten die hieronder niet worden vermeld geldt dat je gegevens worden gewist wanneer het apparaat aan een nieuw account wordt gekoppeld.

Voor instructies over het verwijderen van een apparaat uit je account ga je naar Kan ik meer dan één Fitbit-apparaat met hetzelfde account gebruiken?

Voor instructies over het terugzetten van de fabrieksinstellingen van je Charge of Charge HR als stap voor problemen oplossen, ga je naar Hoe start ik mijn Fitbit-apparaat opnieuw op?

*Houd er rekening mee dat als je Suica gebruikt op je Fitbit-apparaat, Suica niet wordt verwijderd als je je Fitbit-apparaat wist. Verwijder Suica via de Fitbit-app voordat je je Fitbit-apparaat aan een andere persoon geeft.