Hoe wis ik mijn Fitbit-apparaat?

Voordat je je Fitbit-apparaat aan iemand anders geeft of terugstuurt, moet je het apparaat wissen of terugzetten naar de fabrieksinstellingen om apps, opgeslagen gegevens, persoonlijke informatie, creditkaarten en pinpassen (voor services met Fitbit Pay), en opgeslagen instellingen te verwijderen. Voor apparaten die hieronder niet worden vermeld: je gegevens worden gewist wanneer het apparaat wordt gekoppeld aan een nieuw account.

Voor instructies over het verwijderen van een Fitbit-apparaat uit je account ga je naar Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?

Voor instructies over het terugzetten van de fabrieksinstellingen van je Charge of Charge HR als probleemoplossingsstap ga je naar How do I factory reset my Charge or Charge HR?