Hoe verwijder ik de gegevens op mijn Fitbit-apparaat?

Voordat je je Fitbit-apparaat aan iemand anders geeft of terugstuurt, moet je het apparaat wissen om apps, opgeslagen gegevens, persoonsgegevens, creditcards en betaalkaarten* (voor apparaten met Fitbit Pay), en opgeslagen instellingen te verwijderen.

*Houd er rekening mee dat Suica niet wordt verwijderd als je je Fitbit-apparaat wist. Als je Suica gebruikt, verwijder dit dan in de Fitbit-app voordat je je Fitbit-apparaat aan iemand anders geeft. Zie voor meer informatie Hoe gebruik ik Suica op mijn Fitbit-apparaat?