Artikel

Hoe verwijder ik de gegevens op mijn Fitbit-apparaat?

Information

 
Article Text

Voordat je je Fitbit-apparaat aan iemand anders geeft of terugstuurt, moet je het apparaat wissen of terugzetten naar de fabrieksinstellingen om apps, opgeslagen gegevens, persoonlijke informatie, creditkaarten en pinpassen (voor services met Fitbit Pay), en opgeslagen instellingen te verwijderen. Voor apparaten die hieronder niet worden vermeld: je gegevens worden gewist wanneer het apparaat wordt gekoppeld aan een nieuw account.

Voor instructies over het verwijderen van een apparaat uit je account ga je naar Hoe verwijder ik een Fitbit-apparaat van mijn account?

Voor instructies over het terugzetten van de fabrieksinstellingen van je Charge of Charge HR als probleemoplossingsstap ga je naar hoe zet ik de fabrieksinstellingen terug van mijn Charge of Charge HR?

Kies je apparaat voor meer informatie.

Je apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen:

  1. Sluit de oplaadkabel aan op de Ace 2. Voor Inspire en Inspire HR: ga direct door naar stap 2.
  2. Open de Instellingen-app > Gebruikersgegevens wissen.
  3. Druk 3 seconden op het scherm en laat los wanneer hierom wordt gevraagd. Wanneer je tracker trilt en de wijzerplaat verschijnt, worden je gegevens gewist.

Let op: Als je bij de Ace 2 de optie Gebruikersgegevens wissen niet ziet, sluit dan de Instellingen-app en open deze opnieuw terwijl de Ace 2 is aangesloten op de oplader. De optie zou nu moeten verschijnen.

De Aria Air slaat geen persoonlijke gegevens op.

Aria wissen:

  1. Verwijder de batterijen.
  2. Wacht 10 seconden en plaats ze opnieuw.

Aria 2 wissen:

  1. Verwijder de batterijen.
  2. Druk op de kleine knop boven de batterijsleuven.
  3. Plaats de batterijen opnieuw terwijl je op de knop drukt. Houd de knop op zijn minst 10 seconden ingedrukt.
  4. Plaats het klepje van het batterijvak weer terug en druk erop totdat het weer vastzit.

Je apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen:

Open de Instellingen-app op je apparaat > Over ons > Fabrieksinstellingen Herstellen of Gebruikersgegevens wissen.

Wis Fitbit Flyer om alle gekoppelde apparaten uit het geheugen te wissen en stel de taal in voor gesproken aanwijzingen en meldingen in het Engels.

Nadat je Flyer hebt gewist, koppel je de koptelefoon aan de apparaten die je wilt gebruiken. Voor meer informatie over apparaten aan Flyer koppelen, ga je naar Hoe koppel ik Flyer aan mijn audioapparaten? Als je de taal wilt wijzigen van Engels naar je voorkeurstaal, volg je de stappen in Hoe wijzig ik mijn taal op Fitbit?

Druk op de volgende knoppen in deze volgorde om Flyer te wissen:

  1. Up
  2. Down
  3. Up
  4. Down
  5. Up
  6. Selecteren

Wanneer het wissen is voltooid, knippert er vijf keer een wit ledlicht en wordt Flyer uitgeschakeld.

Laatst bijgewerkt: October 22, 2019
Ik vond dit artikel nuttig Ik vond dit artikel nuttig

Ik vond dit artikel niet nuttig Ik vond dit artikel niet nuttig

Vind kracht in aantallen

Deskundig advies en het laatste nieuws. Het is er allemaal.
Doorzoek de hulpforumsAlleen momenteel in het Engels ondersteund.

Laten we praten

Krijg ondersteuning