Hoe ontwikkel ik nieuwe apps voor de Fitbit-appgalerij?

Article Text
Ontwikkelaars hebben bij de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie de mogelijkheid om apps te maken en te uploaden naar de Fitbit-appgalerij.

Direct door naar:

Waar kan ik de SDK downloaden?

De SDK is beschikbaar op https://dev.fitbit.com/​.

Welke soorten apps kan ik maken?

Je kunt elk type app bouwen, in overeenstemming met de richtlijnen van de Fitbit-appgalerij, van nieuwe wijzerplaten tot verschillende soorten trainingsapps. Informatie over de hartslagsensor, versnellingsmeter, gyroscoop, barometer en GPS van het horloge is beschikbaar voor gebruik.

Zijn er kosten verbonden aan het indienen van een app bij de appgalerij?

Er zijn geen kosten verbonden aan het indienen van een app bij de appgalerij.

Moet mijn app worden beoordeeld?

Als je een app met je familie of vrienden wilt delen, is een beoordeling van de app niet nodig. Deze privé-apps zijn niet beschikbaar via de appgalerij en je moet de link van de app rechtstreeks aan anderen verstrekken.

Als je een app publiekelijk met Fitbit-gebruikers wilt delen, moet de app door het Fitbit-team worden beoordeeld. De app wordt beoordeeld op de inhoud en kwaliteit met onze richtlijnen voor de appgalerij. Nadat de app is goedgekeurd, wordt deze via de appgalerij beschikbaar voor alle gebruikers. Voor meer informatie over het indieningsproces bekijk je https://dev.fitbit.com/​.

In welke landen kan ik mijn app uitbrengen?

Apps kunnen wereldwijd beschikbaar zijn of beperkt zijn tot bepaalde landen. Voor meer informatie bekijk je https://dev.fitbit.com/​.

Waar kan ik meer informatie vinden over het ontwikkelen van apps?

Voor meer informatie over het ontwikkelen van apps voor de appgalerij ga je naar https://dev.fitbit.com/​.
Laatst bijgewerkt: September 9, 2019