Waarom kan mijn Fitbit-horloge niet verbonden worden met wifi?

Wanneer je problemen hebt je horloge met je wifi te verbinden, dien je ervoor te zorgen dat je wifi-netwerk correct functioneert en dat je netwerktype compatibel is met je horloge. Indien nodig, ga daarna verder met de stappen voor het oplossen van problemen.

Verifieer je wifi-netwerk

Verbindt een ander apparaat met je netwerk, zoals je telefoon of computer om te verifiëren dat je wifi-netwerk correct werkt. Bevestig als het apparaat succesvol een verbinding heeft gemaakt dat je netwerk-type compatibel is met je Fitbit-horloge door de ondersteunende netwerktypen te bekijken in Hoe verbind ik mijn Fitbit-horloge met Wi-Fi? Die besten Ergebnisse erzielst du mit deinem WLAN-Netzwerk zu Hause.

Problemen oplossen

Nadat je hebt gecontroleerd dat je netwerk compatibel is, sluit je je horloge aan op de oplader en zorg je ervoor dat het zich binnen het bereik van je wifi-netwerk bevindt. Houd je horloge dichter bij de router voor een sterkere verbinding. Voltooi de stappen hieronder gebaseerd op jouw probleem als je nog steeds geen verbinding kunt maken met wifi.

Wifi werkt niet op je horloge als de batterij nog maar 25% of minder capaciteit heeft.