Hoe gebruik ik apparaatvergrendeling op mijn Fitbit-apparaat?

Information

Article Text
Schakel de apparaatvergrendeling in en stel een persoonlijke viercijferige pincode in om je Fitbit-apparaat veilig te houden. Deze functie is beschikbaar op horloges en trackers die Fitbit Pay ondersteunen.

Direct door naar:

Waarom zou ik de apparaatvergrendeling op mijn Fitbit-apparaat moeten gebruiken?

Om je Fitbit-apparaat veilig te houden, schakel je de apparaatvergrendeling in de Fitbit-app in. Je wordt gevraagd om een persoonlijke viercijferige pincode in te voeren om je apparaat te ontgrendelen. Als je Fitbit Pay installeert, wordt de apparaatvergrendeling automatisch ingeschakeld en word je gevraagd om een code in te stellen.

Voor meer informatie over hoe je Fitbit Pay gebruikt, ga je naar Wat moet ik weten over Fitbit Pay?

Hoe schakel ik de apparaatvergrendeling in op mijn Fitbit-apparaat?

Als je Fitbit Pay installeert, wordt de apparaatvergrendeling automatisch ingeschakeld en word je gevraagd om een persoonlijke viercijferige code in te stellen als je voor het eerst een betaalkaart toevoegt.

Om de apparaatvergrendeling in te schakelen zonder het installeren van Fitbit Pay:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Apparaatvergrendeling.
  3. Zoek de optie om een viercijferige pincode in te stellen.

Wanneer voer ik de pincode in om mijn Fitbit-apparaat te ontgrendelen?

Je moet je pincode minimaal een keer per dag invoeren. Je Fitbit-apparaat vraagt je om je pincode in te voeren, al naar gelang je instellingen voor apparaatvergrendeling:
  • Ingeschakeld: Elke keer dat je het apparaat om je pols doet.
  • Ingeschakeld voor Fitbit Pay: De eerste keer dat je een betaling uitvoert nadat je je apparaat weer om je pols hebt bevestigd.
Je kaartverstrekker vraagt je mogelijk om je pincode opnieuw in te voeren om een betaling goed te keuren.

Instellingen voor apparaatvergrendeling wijzigen:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Apparaatvergrendeling.
  3. Tik om de instellingen voor apparaatvergrendeling te wijzigen:

Hoe kan ik de pincode voor mijn Fitbit resetten of wijzigen?

De pincode voor je apparaat resetten of wijzigen:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Apparaatvergrendeling.
  3. Zoek de optie om je pincode te wijzigen.

Hoe ontgrendel ik mijn Fitbit-apparaat met mijn telefoon?

Als je 10 keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd, moet je je Fitbit-apparaat vanuit de Fitbit-app ontgrendelen.

Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Je apparaat ontgrendelen met je telefoon:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Apparaatvergrendeling.
  3. Zoek de optie om je pincode te resetten.
Nadat je de pincode hebt gereset, moet je al je kaarten toevoegen aan Fitbit Pay, alsof je dit weer opnieuw instelt.

Laatst bijgewerkt: August 13, 2019