Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-smartwatch?

Op 13 oktober 2022 verwijderen we de optie om afspeellijsten via je computer naar je Fitbit-smartwatch over te zetten. Je kunt persoonlijke muziek die op je smartwatch is opgeslagen, blijven afspelen en muziek naar je smartwatch overzetten met behulp van de Deezer-app en de Pandora-app . Hieronder vind je meer informatie.

Met de Muziek-app kun je op bepaalde Fitbit-smartwatches vanaf je pols enkele uren aan je favoriete nummers en podcasts afspelen en opslaan. Nadat je afspeellijsten naar je smartwatch hebt gedownload, sluit je een Bluetooth-koptelefoon of een ander audioapparaat aan om de nummers te beluisteren.