Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?

Met de Muziek-app op de Fitbit Ionic- of Fitbit Versa-serie*, kun je voor enkele uren luisterplezier je favoriete nummers en podcasts gewoon op je pols opslaan en afspelen. Sluit je Bluetooth​koptelefoon of een ander audioapparaat aan om de nummers te beluisteren, nadat je afspeellijsten naar je smartwatch hebt gedownload.

*Deze functie is niet beschikbaar op Fitbit Versa Lite Edition.

Om afspeellijsten naar je horloge te downloaden, heb je een computer nodig met een wifi-verbinding en de gratis Fitbit Connect-app.

Zie Hoe kan ik afspeellijsten downloaden naar mijn Fitbit-horloge? hieronder voor gedetailleerde instructies over het installeren van de apps en het downloaden van de afspeellijsten.

Onthoud dat je alleen maar bestanden kunt overbrengen die van jou zijn of waarvoor je geen licentie nodig hebt.

Voor informatie over hoe je de Deezer-app kunt gebruiken om afspeellijsten naar je horloge te downloaden, ga je naar Hoe luister ik naar Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge?

Als je in de Verenigde Staten woont, kun je ook de Pandora-app gebruiken om zenders naar je horloge te downloaden. Ga voor meer informatie naar Hoe luister ik naar Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?