Hoe verbind ik Bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?

Information

Article Text
Verbind maximaal acht Bluetooth-apparaten om naar afspeellijsten op je Fitbit-smartwatch te luisteren*.
*Deze functie is niet beschikbaar op de Fitbit Versa Lite Edition.

Direct door naar:

Hoe koppel ik een koptelefoon of luidsprekers aan mijn Fitbit-smartwatch?

1. Activeer de koppelingsmodus op je Bluetooth-koptelefoon of luidspreker.
  2. Open op je smartwatch de Instellingen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Bluetooth.
  3. Tik op + Audioapparaat. Je horloge zoekt naar apparaten in de buurt.
  4. Wanneer je horloge Bluetooth-audioapparaten in de buurt vindt, wordt er een lijst op het scherm weergegeven. Tik op de naam van het apparaat dat je wilt koppelen.
    Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Wanneer het koppelen is voltooid, verschijnt een vinkje op het scherm.

Kan ik Fitbit Flyer automatisch verbinden met mijn Fitbit-horloge?

Nadat je Fitbit Flyer aan je horloge hebt gekoppeld, worden de twee apparaten automatisch verbonden wanneer ze binnen bereik zijn en zijn ingeschakeld. Voor meer informatie ga je naar Hoe koppel ik Flyer aan mijn audio-apparaten?

Hoe verander ik het Bluetooth-audioapparaat waarmee mijn Fitbit-horloge is verbonden?

Naar audio luisteren met een ander Bluetooth-audioapparaat:
  1. Open de Instellingen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd op je smartwatch.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik op het audioapparaat dat je wilt gebruiken of koppel een nieuw apparaat. Wacht vervolgens tot het apparaat verbinding maakt.

Hoe verwijder ik een audioapparaat waarmee mijn Fitbit-horloge is verbonden?

Een Bluetooth-audioapparaat verwijderen:
  1. Open de Instellingen-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd op je smartwatch.
  2. Tik op Bluetooth
  3. Scrol naar beneden en tik op Verwijderen
  4. Tik op het apparaat dat je wilt verwijderen en tik op Ja om te bevestigen.