Artikel

Over de Fitbit Ionic

Information

 
Article Text
De Fitbit Ionic is het horloge dat is ontworpen voor je leven. Krijg begeleiding om je doelen te behalen met behulp van dynamische trainingen, ingebouwde GPS, doorlopende hartslagmetingen en meer.

Direct door naar:

Welke statistieken kan ik bekijken op de Ionic?

Veeg omhoog vanaf de wijzerplaat op de Ionic om toegang te krijgen tot Fitbit Today. Fitbit Today houdt maximaal zeven van de volgende statistieken bij:
  • Kernstatistieken: aantal genomen stappen, aantal verbrande calorieën, afstand, aantal geklommen verdiepingen, actieve minuten en doelgeschiedenis van de afgelopen zeven dagen
  • Stappen per uur: aantal gezette stappen van het afgelopen uur en het aantal uren dat je het uurdoel hebt behaald
  • Hartslag: huidige hartslag en je hartslagzone of je hartslag in rust (als dit niet in een zone valt), de totale tijd per hartslagzone en je cardioconditiescore
  • Activiteit: aantal dagen deze week dat je het activiteitendoel hebt behaald en tot vijf van je meest recent gevolgde trainingen
  • Menstruatiecyclus: informatie over de huidige fase van je menstruatiecyclus, als dit van toepassing is
  • Slaap: totale tijd dat je sliep, je slaapscore, de totale tijd in de verschillende slaapfasen en je slaapgeschiedenis van de afgelopen zeven dagen.
  • Water: vandaag ingevoerde waterinname en de geschiedenis van de afgelopen zeven dagen
  • Voedsel: aantal ingenomen calorieën, overgebleven calorieën en een onderverdeling van macronutriënten in percentages
  • Gewicht: nog te verliezen of aan te komen gewicht om je doelgewicht te halen, je huidige gewicht en je voortgang sinds je de laatste keer je doelgewicht hebt ingesteld
  • Medailles: de volgende dagelijkse- en lifetimemedailles die je kunt verdienen
Iedere tegel kan naar links of recht worden geveegd om alle statistieken te bekijken. Tik op het pictogram + op de watertegel of de gewichtstegel om informatie in te voeren.
Afbeelding door gebruiker toegevoegd
Fitbit Today geeft maximaal zeven tegels weer. Om te kiezen welke tegels worden weergegeven, tik je op Instellingen onderaan de pagina en selecteer je de zeven statistieken die je wilt volgen.

Om de tegels opnieuw in te delen, houd je een rij ingedrukt en sleep je deze omhoog of omlaag om de positie te veranderen.

Welke statistieken kan ik bekijken op mijn Fitbit-dashboard?

Synchroniseer de Ionic met je Fitbit-dashboard en bekijk je dagelijkse en eerdere statistieken, sportgeschiedenis, slaapgegevens en meer:

Hoe houd ik mijn trainingen bij met de Ionic?

Ontvang nog nauwkeurigere statistieken door bepaalde activiteiten bij te houden met de activiteiten-app (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) op de Ionic. Pas de app aan met al je favoriete activiteiten met keuze uit meer dan een dozijn activiteitentypen. Sommige activiteiten, zoals hardlopen, fietsen en trektochten, maken automatisch gebruik van de GPS om extra statistieken vast te leggen, zoals de route en het hoogte verschil. Voor meer informatie ga je naar Hoe pas ik de activiteiten op mijn Fitbit-apparaat aan?
 
Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Kan ik het uiterlijk van de klok op de Ionic veranderen?

Voor instructies over hoe je de wijzerplaat verandert, ga je naar Hoe verander ik de wijzerplaat op mijn Fitbit-apparaat?

Welke soorten meldingen kan ik bekijken op de Ionic?

De Ionic kan je een waarschuwing geven bij inkomende oproepen, sms-berichten, afspraken en andere pushberichten van apps van een nabije telefoon. Ionic bewaart de 30 meest recente meldingen en verwijdert deze automatisch na 24 uur. Voor meer informatie ga je naar Hoe ontvang ik meldingen van mijn telefoon op mijn Fitbit-apparaat?
 
Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Kan ik een stil alarm instellen op de Ionic?

Om 's ochtends wakker gemaakt te worden of een waarschuwing te krijgen op bepaalde momenten van de dag, kun je maximaal acht stille alarmen instellen die elke dag of op bepaalde dagen afgaan. Stel een tijd in waarop het alarm trilt, of gebruik Smart Wake zodat Ionic de beste tijd kan zoeken om je te wekken vanaf 30 minuten voor de ingestelde tijd. Voor meer informatie ga je naar Hoe beheer ik de stille alarmen op mijn Fitbit-apparaat?
 
Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Kan ik een begeleide ademhalingssessie doen met de Ionic?

De relax-app (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) van Ionic geeft je speciaal op jou afgestemde, begeleide ademhalingssessies die je kunnen helpen om een moment van rust te vinden. Je kunt kiezen uit sessies van twee minuten of sessies van vijf minuten. Voor meer informatie ga je naar Wat moet ik weten over de Relax-functie?
 
Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Kan ik muziek en podcasts downloaden en beluisteren met de Ionic?

Sla je favoriete afspeellijsten op in de muziek-app (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) op de Ionic voor uren luisterplezier. Verbind de Fitbit Flyer of een ander bluetooth-audioapparaat met de Ionic om je muziek en podcasts te kunnen beluisteren zonder je telefoon. Voor meer informatie ga je naar Hoe beluister ik muziek en podcasts met mijn Fitbit-horloge? en Hoe verbind ik bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?
 
Met de Deezer-app (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) voor de Ionic kun je je eigen Deezer-afspeellijsten en Flow downloaden naar je horloge. Voor meer informatie ga je naar Hoe beluister ik Deezer-afspeellijsten op mijn Fitbit-horloge

Als je in de Verenigde Staten woont, kun je ook de Pandora-app gebruiken (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) om zenders te downloaden naar de Ionic. Voor meer informatie ga je naar Hoe luister ik naar Pandora-zenders via mijn Fitbit-horloge?

Kan ik contactloos betalen met Fitbit Pay met de Ionic?

Met Fitbit Pay (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) kun je creditcards en bankpassen toevoegen aan je Ionic. Betaal contactloos met je horloge. Voor meer informatie ga je naar Wat moet ik weten over Fitbit Pay?
 

Kan ik een Fitbit Coach-training volgen met de Ionic?

De Fitbit Coach-app (Afbeelding door gebruiker toegevoegd) biedt begeleide sportoefeningen met je lichaamsgewicht vanaf je pols om je te helpen fit te blijven. Voor meer informatie ga je naar Hoe gebruik ik de Fitbit Coach-app op de Ionic?
 
Afbeelding door gebruiker toegevoegd

Kan ik nieuwe apps toevoegen aan de Ionic?

Je kunt extra apps installeren via de Fitbit-appgallerij. Voor meer informatie ga je naar Hoe installeer en beheer ik apps op mijn Fitbit-horloge?

Kan de Ionic me helpen herinneren om te bewegen?

De Ionic houdt bij hoe lang je stilstaat gedurende de dag en herinnert je om te bewegen. Tien minuten voor het hele uur voel je een trilling als je nog geen 250 stappen hebt gezet. Bekijk je dashboard om te zien hoeveel uren per dag je het doel van 250 stappen hebt gehaald en om je uuractiviteiten te vergelijken met eerdere dagen. Ga voor meer informatie naar Wat is een bewegingsherinnering?
 

Waar is de Ionic van gemaakt?

De behuizing en riem van de Ionic zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Geanodiseerd aluminium kan sporen van nikkel bevatten en kan leiden tot een allergische reactie bij mensen met een nikkelallergie. De hoeveelheid nikkel in alle Fitbit-producten is overeenkomstig met de strikte nikkelrichtlijnen van de Europese Unie.

De polsband die wordt geleverd bij de Ionic is gemaakt van flexibel, duurzaam elastomeermateriaal, vergelijkbaar met het materiaal van andere sporthorloges. De band bevat geen latex. Polsbanden zijn verkrijgbaar in echt leer.

Het leer voor leren polsbanden wordt gemaakt in leerlooierijen die leer leveren aan de modeaccessoire-industrie. Na een zorgvuldige selectie, wordt het leer gekleurd en behandeld om de zachte, natuurlijke nerven te krijgen. De leren banden worden op zo'n manier gemaakt dat ze het natuurlijke uiterlijk en het gevoel van leer behouden en ze worden met de hand gesorteerd voor een consistente textuur. De banden worden na verloop van tijd flexibeler naarmate ze zich meer naar je pols gaan vormen. Banden van leer zijn niet bedoeld voor intensieve activiteiten. Voor meer informatie over het onderhouden van een leren band ga je naar onze Dragen en onderhoud-pagina.
Laatst bijgewerkt: December 5, 2019
Ik vond dit artikel nuttig Ik vond dit artikel nuttig

Ik vond dit artikel niet nuttig Ik vond dit artikel niet nuttig

Vind kracht in aantallen

Deskundig advies en het laatste nieuws. Het is er allemaal.
Doorzoek de hulpforumsAlleen momenteel in het Engels ondersteund.

Laten we praten

Krijg ondersteuning