Hoe luister ik naar Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?

Article Text
Met de Pandora-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd op de Fitbit Ionic- en Fitbit Versa-serie*, kun je je meest afgespeelde Pandora-zenders of populaire samengestelde work-outzenders direct downloaden naar je horloge. Sluit een Bluetooth-koptelefoon of een ander Bluetooth-audioapparaat aan om naar je muziek te luisteren, nadat je zenders hebt gedownload. Momenteel is deze functie beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten.
*Deze functie is niet beschikbaar op de Fitbit Versa Lite Edition

Let op dat je een betaald Pandora-abonnement en een wifiverbinding moet hebben om zenders te downloaden.
Voor informatie over hoe je persoonlijke muziek en audiobestanden met de Muziek-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd kunt downloaden, ga je naar Hoe beluister ik muziek en podcasts op mijn Fitbit-horloge?

Direct door naar:

Wie kan gebruikmaken van de Pandora-app?

De Pandora-app is beschikbaar voor gebruikers van Ionic, Versa en Versa 2 in de Verenigde Staten die een betaald Pandora-abonnement hebben. Kijk voor meer informatie over Pandora-abonnementen op help.pandora.com.

Als je een nieuw Pandora-account moet maken of je bestaande abonnement moet upgraden, kun je dit doen voordat je Pandora-zenders naar je horloge downloadt.

Welke Pandora-zenders kan ik downloaden naar mijn Fitbit-horloge?

Kies ervoor om maximaal drie van je meest afgespeelde Pandora-zenders automatisch te synchroniseren, of kies maximaal drie populaire work-outzenders om naar je horloge te downloaden. Als je Thumbprint Radio hebt op je Pandora-account, wordt deze ook gedownload, ongeacht welke optie je kiest. Zenders worden automatisch naar je horloge gedownload wanneer deze is aangesloten op de oplader en die zich binnen het bereik van je wifinetwerk bevindt.

Voor meer informatie over hoe je je horloge verbindt met wifi, ga je naar Hoe verbind ik mijn Fitbit-horloge met wifi?

Hoe download ik Pandora-zenders naar mijn Fitbit-horloge?

Begin hier als je voor het eerst zenders downloadt naar je horloge. Als je al eerder zenders hebt gedownload, ga je direct door naar Hoe beheer ik Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge? voor informatie over het updaten van je zenders. Opmerking: het kan minstens 15 minuten duren om elke zender te downloaden.
  1. Als je dit nog niet hebt gedaan, zorg ervoor dat je horloge verbinding kan maken met je wifi-netwerk: Ga voor meer informatie naar Hoe verbind ik mijn Fitbit-horloge met wifi?
  2. Ga terug naar het dashboard en tik op Media > Pandora.
  3. Volg de instructies op het scherm om in te loggen op je Pandora-account. Als je geen betaald Pandora-abonnement hebt, upgrade je je huidige account of maak je een nieuw account aan. Vervolgens ga je terug naar de Fitbit-app om de installatie te voltooien.
  4. Kies er in de Fitbit-app voor om je drie meest afgespeelde Pandora-zenders automatisch te synchroniseren of selecteer handmatig maximaal drie work-outzenders. Als je Thumbprint Radio hebt op je Pandora-account, wordt deze ook gedownload, ongeacht welke optie je kiest.
  5. Sluit je horloge aan op de oplader. Zenders worden automatisch gedownload als het horloge aan het opladen is en zich binnen het bereik van je wifinetwerk bevindt. Je kunt ook op Nu synchroniseren tikken in het Pandora-gedeelte van de Fitbit-app om een download te beginnen zonder je oplader. Afhankelijk van de hoeveelheid muziek die wordt gedownload, kan dit proces minimaal vijftien minuten in beslag nemen per station. Controleer de voortgang van de download op het scherm van het horloge of in de Fitbit-app
Bekijk onze video (in het Engels) om deze stappen in actie te zien:

Hoe luister ik naar Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?

Je zenders beluisteren:
  1. Sluit een Bluetooth-audioapparaat, zoals een Fitbit Flyer-koptelefoon of een Bluetooth-speaker, aan op je horloge, nadat je zenders hebt gedownload. Ga voor meer informatie naar Hoe verbind ik Bluetooth-audioapparaten met mijn Fitbit-horloge?
  2. Open de Pandora-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd op je horloge en tik op een zender om deze af te spelen. Let op dat je misschien naar beneden moet scrollen om al je zenders te zien.
Afbeelding door gebruiker toegevoegd
  1. Speel het nummer af of pauzeer het, of tik op de pijlpictogrammen om naar het volgende of vorige nummer te gaan, wanneer je muziek afspeelt. Druk op de pictogrammen '+' en '-' om het volume te regelen.
  2. Als je extra bedieningselementen wilt openen, tik je op het 3-stippenpictogram. Je kunt hier het Bluetooth-audioapparaat wijzigen.
  3. Druk op de terug-knop en tik op een zender, als je naar een andere zender wilt luisteren. Let op dat je de Pandora-app Afbeelding door gebruiker toegevoegd mogelijk opnieuw moet openen om een andere zender te kiezen.
Let op: Open de muziekbediening om een ander nummer te kiezen of het volume te regelen. Houd vanaf een willekeurig scherm de terug-knop ingedrukt en veeg naar rechts op je horloge om naar het muziekbedieningsscherm te gaan in plaats van de Pandora-app te openen.

Hoe beheer ik Pandora-zenders op mijn Fitbit-horloge?

Kies ervoor om de work-outzenders op je horloge handmatig bij te werken of om maximaal drie van je meest afgespeelde Pandora-zenders automatisch te synchroniseren. Als je Thumbprint Radio hebt op je Pandora-account, wordt deze ook gedownload, ongeacht welke optie je kiest.

Download je meest afgespeelde zenders

Als je de optie automatisch synchroniseren gebruikt, worden de zenders op je horloge automatisch bijgewerkt op basis van je meest afgespeelde zenders op Pandora. Let op: je kunt niet kiezen welke zenders met je horloge worden gesynchroniseerd.

Zenders worden automatisch bijgewerkt wanneer het horloge wordt opgeladen en zich binnen het bereik van je wifi-netwerk bevindt, dus je hoeft je meest afgespeelde zenders niet handmatig toe te voegen of te verwijderen.

Work-outzenders handmatig toevoegen of verwijderen

1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat.
  2. Tik op Media > Pandora.
  3. Zoek onder Geselecteerde zenders de optie om een zender te verwijderen of een zender uit de lijst toe te voegen.
  4. Sluit je horloge aan op de oplader. Zenders en afspeellijsten worden automatisch gedownload als het horloge aan het opladen is en zich binnen het bereik van je wifi-netwerk bevindt. Je kunt ook tikken op Nu synchroniseren in de Fitbit-app om de zenders op je horloge te plaatsen.

Kan ik nummers op mijn Fitbit-horloge een duim omhoog of een duim omlaag geven?

Momenteel kun je nummers op je horloge geen duim omhoog of omlaag geven.

Waarom kan ik geen zenders naar mijn Fitbit-horloge downloaden?

Sluit je horloge aan op de oplader. Zenders en afspeellijsten worden automatisch gedownload als het horloge aan het opladen is en zich binnen het bereik van je wifi-netwerk bevindt. Je kunt ook tikken op Nu synchroniseren in de Fitbit-app om de zenders op je horloge te plaatsen.

Om het wifi-netwerk te wijzigen waarmee je horloge is verbonden of om te controleren of je netwerktype compatibel is, ga je naar Hoe verbind ik mijn Fitbit-horloge met wifi?

Als je zenders niet gedownload lijken te worden, bekijk je de stappen voor probleemoplossing in Waarom kan mijn Fitbit-horloge geen verbinding maken met wifi? en Waarom wordt mijn Fitbit-apparaat niet gesynchroniseerd? Probeer vervolgens opnieuw om je zenders te downloaden.

Kan ik nieuwe muziek downloaden zonder dat ik mijn horloge aansluit?

Muziek zonder oplader downloaden:
  1. Tik in de Fitbit-app op het tabblad Vandaag Afbeelding door gebruiker toegevoegd > je profielafbeelding > de afbeelding van je apparaat > Media > Pandora.
  2. Tik op het menupictogram Afbeelding door gebruiker toegevoegd > Nu synchroniseren.
Let op dat het downloaden van muziek veel van de batterij vergt en Wi-Fi niet werkt op je horloge als de batterij nog maar 25% of minder capaciteit heeft.

Moet ik mijn telefoon in de buurt houden om naar mijn zenders te kunnen luisteren?

Je kunt je telefoon thuislaten. Nadat je zenders hebt gedownload en een Bluetooth-audioapparaat op je horloge hebt aangesloten, kun je je muziek overal beluisteren.

Kan ik Thumbprint Radio van mijn Fitbit-horloge verwijderen?

Thumbprint Radio wordt automatisch naar je horloge gedownload en kan niet worden verwijderd zonder je Pandora-account te ontkoppelen van je Fitbit-horloge, waardoor alle Pandora-zenders van je horloge worden verwijderd.

Waarom zijn mijn Pandora-zenders van mijn Fitbit-horloge verdwenen?

Als je je zenders niet meer op je horloge ziet, kan dit zijn omdat je Pandora-abonnement is verlopen, je je limiet voor offlineapparaten hebt overschreden of vanwege een ander probleem met je Pandora-account. Ga voor meer informatie over je account naar help.pandora.com.

Zorg dat je horloge is opgeladen en binnen bereik van je wifi-netwerk is om de status van je account minstens eens per dertig dagen te verifiëren.

Ik kan mijn gratis proefversie van Pandora niet starten, wat moet ik doen?

Als je in de Fitbit-app op 'Start gratis proefversie' hebt getikt, maar de proefversie niet kunt starten, neem dan contact op met Pandora voor meer informatie over je geschiktheid.

Kan ik nieuwe Pandora-zenders downloaden naar mijn Fitbit-horloge terwijl ik buiten de Verenigde Staten reis?

De Pandora-app is alleen beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten. Je kunt in het buitenland dertig dagen luisteren naar de zenders die al naar je horloge zijn gedownload, maar je kunt geen nieuwe zenders downloaden.